5 cadeaus om even geen vader en moeder te zijn

5 januari 2023

Cadeaus voor jezelf zijn niet egoïstisch: laten we daar eerst duidelijk over zijn. Er is niets mis mee om jezelf af en toe te verwennen. Je hebt tenslotte weer een jaar doorstaan ​​​. En daarvoor verdien je absoluut wat credits!

Denk aan alles wat je, als ouder zijnde, aan anderen hebt gegeven (vooral aan je kinderen). Hoe logisch dit ook klinkt, is het belangrijk om af en toe alleen maar even aan jezelf te denken. Hier wordt jij zelf niet alleen beter van als ouder, maar je kinderen zullen dit ook als positief ervaren.

Schaam je dus niet om af en toe een cadeau voor jezelf te kopen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de beste vibrator? Lees snel verder en ontdek de leukste cadeaus, die je voor heel even geen vader of moeder laten voelen.

Een nek- en rug massageapparaat

Je weet als geen ander dat het ouderschap een zware en soms stressvolle taak kan zijn. Daarom is het belangrijk om deze stress af en toe te verlichten. En dat kan perfect met een nek- en rug massageapparaat.

Wanneer stress je bekruipt, voel je misschien spanning in je nek en schouders. Dit kan op zijn beurt weer zorgen voor migraine. En dat wil je niet. Zorg dus goed voor jezelf en plan heerlijke massagesessies in, alleen of met je partner. Dat zal jullie relatie ook nog eens goeddoen!

Een sextoy

Er is geen betere manier om wat tijd voor jezelf te creëren dan door het kopen van een sextoy. Misschien vind je dit een gek idee, maar het gebruik van een seksspeeltje kan ervoor zorgen dat je even compleet ontspant, minder stress ervaart en een eindelijk even wat ‘me-time’ hebt.

Wil je niet dat je sextoy opvalt of wil je hem het huis uitsmokkelen? Ga dan voor de beste mini-vibrator. Deze past gemakkelijk in je tas en zelf in je broekzak. Niemand zal hem dus kunnen vinden…

Thuissport artikelen

Lichaamsbeweging maakt endorfine vrij, waardoor je gelukkiger wordt en je stressniveau verlaagd (om nog maar te zwijgen van het feit dat het je helpt om een ​​paar kilo af te vallen!).

We weten dat het ouderschap een drukke taak is en dat je niet weet waar je de tijd vandaan moet halen. Investeer daarom in wat sportartikelen voor thuis. Zo ben je geen overbodige tijd kwijt met het fietsen naar de sportschool en kun je je training zo lang of kort maken als je zelf wilt.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een yogamat en blokken? Gewichten? Of een hometrainer? Je zult merken dat je een stuk beter in je vel zit als je regelmatig beweegt!

Een bon voor de Spa

Trakteer jezelf en je partner eens op een dagje Spa. Een geweldige manier om te ontspannen en even afstand te doen van het leven met kinderen. Regel oppas, sleep je partner mee en geniet van een volle dag heerlijk baden, zweten, massages en meer.

In het beste geval boek je een overnachting in een van de vele wellnesshotels in Nederland, zodat je echt helemaal tot rust kan komen.

Een prachtige roman

Lezen is een van de beste manieren om je even helemaal te distantiëren van je huidige leven. Wanneer je een mooi boek aan de haak hebt geslagen, kun je hier zo ‘in’ zitten, dat je alles om je heen vergeet (zelfs de kids).

Houd jij van lezen maar gun je jezelf de tijd niet meer? Verwen jezelf dan eens met een nieuw boek van je favoriete schrijver. Sluit jezelf af en toe op in de slaap- of werkkamer en geef je helemaal over aan een andere wereld.

Zo zijn er nog tientallen andere cadeaus om te kopen die je voor even geen ouder laten voelen. Gun jezelf dit echt; het is nodig!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

No data was found