hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding 4president kleding, kinderkleding merk 4president

Published on oktober 14th, 2019 | by Manja

0

4President kleding voor Zara

Jullie hebben misschien op Boysabel Noah al in het stoere 4President kleding merk gezien, maar ook Zara mag jullie een set uit de nieuwe collectie showen. Want ook de meiden collectie van 4President heeft voor ieder wat wils. De kleuren zwart/roze/legergroen en leuke prints zien we terug in deze collectie.

4President kleding

Legergroen dat vind ik altijd mooi staan bij mijn meisje, dus een keuze maken was voor mij niet moeilijk, maar een meisje van bijna 8 jaar ontwikkeld toch al wel, een beetje een eigen smaak, dus liet ik haar zelf kiezen. Ik had geluk want ze ging ook voor één van de legergroene items. Ze twijfelde nog even over een jogging, want sinds kort, wil ze graag broeken aan, maar haar keus viel toch op dit leuke 4President jurkje.

4president jurkje, legergroen jurkje, meisjesjurkje

Super leuk jurkje!

4President jurkje

Over het 4President jurkje lopen scheve vlakken, met donker/lichtgroen. Met een print die een beetje op een panterprint lijkt, maar als je iets beter kijkt, zie je dat het allemaal kleine kusjes zijn. Dit valt bij een meisje van 8 jaar natuurlijk enorm in de smaak. In het midden van het jurkje zit een band met wit en roze accenten, deze kleuren komen ook weer terug bij de mouwen.

meisjes, alles voor meisjes, meisjeskleding, girlslabel

Kusjes print

We kozen voor een zwarte legging, al was roze legging ook een leuke optie geweest, die zit ook in de collectie van 4president. Met zwart staat het net iets stoerder, maar dat is een kwestie van eigen smaak. Beiden kunnen prima natuurlijk, en dat is ook per leeftijd verschillend, denk ik.

4president, 4president jurkje, meisjesjurkjes, legergroen jurkje, animal print jurkje meisje

Betaalbaar kinderkleding merk

Ik was nog niet bekend met het merk 4President, maar het materiaal voelt heerlijk aan en het zit volgens Zara lekker. En daarbij is het echt een betaalbaar merk, dat is ook mooi meegenomen.

Ik vind dit merk een mooie mix van stoer en lief, iets wat ik graag mix bij Zara. Je kan het jurkje nog net iets stoerder maken met eventueel een leather look legging, of een stoere scrunchie of haarband in het haar.

De collecties zijn onderverdeeld in 3 categorieën:

Newborn President maat 50 t/m 68
– Little President maat 74 t/m 116
– 4President maat 92 t/m 164

Dus voor elke leeftijds categorie is er zeker iets leuks te vinden, leuk om broertjes en of zusjes te matchen.

groen jurkje met animal print

Hoe valt de 4President kleding bij Zara?

De kleding valt mooi op maat, Zara is 123 cm en draagt van legging en jurk maat 128. Zara heeft een normaal postuur, en de jurk sluit mooi aan, evenals de legging.

4President jurkje winnen? *gesloten*

Wil jij dit leuke jurkje van 4President ook wel winnen voor jouw dochter? Dat kan! Hier bij Girlslabel kun je geregeld meisjeskleding winnen. Vandaag hebben wij weer een super toffe giveaway en mogen wij iemand blij maken met eenzelfde kledingsetje als Zara hier draagt.

Heb jij meegedaan aan onze winactie? Kijk hier of jij de gelukkige winnaar bent >>

meisjesjurkje

4President kleding, kinderkleding 4President, kindermodeblog, Girlslabel en Boyslabel

Bekijk ook de toffe 4 President outfit van Noah op Boyslabel
Comments are closed.

Back to Top ↑