10x babykleding tips voor de winter

21 december 2016

Koude winterdagen vragen om warme winterkleding. Zeker in de winter is het belangrijk om je baby goed te beschermen tegen de kou. Wij hebben een paar belangrijke babykleding tips winter om je kleintje goed warm te houden!

Babykleding tips

  • Wist je dat een baby een kwart van zijn lichaamswarmte verliest via het hoofd. Zorg dus voor een muts, die ook de oren goed bedekt.
  • Meerdere laagjes babykleding is beter dan één dikke laag. Een goede vuistregel is om bij je baby één kledinglaag meer aan te trekken dan jij zelf aan hebt.
  • Smeer voordat je naar buiten gaat het gezicht van je baby in met een vette crème (let op: geen waterhoudende crème) om de tere babyhuid goed te beschermen.
  • Zorg voor een voetenzak of warme deken. Je baby ligt namelijk stil en jij bent in beweging.
  • Vergeet ook bij babykleding een winterjas en de wanten en warme slofjes niet. Het hoofdje, de nek, de handen en de voeten van je baby moeten altijd goed bedekt zijn
  • Pas op voor de wisselende temperaturen als je een warme winkel in loopt. Rits de voetenzak even open als je een winkel in gaat. Je baby kan door de warmte binnen gaan zweten. Zodra je weer naar buiten gaat zorgt het vocht er voor dat je baby het koud krijgt.

Wij zetten voor jou 10x babykleding tips voor de winter op een rij, zodat je samen met je kleintje goed voorbereid het warme huis verlaat.

shopping-baby-babykleding-tips-winter

Warme babykleding

Al deze warme winteraccessoires en babykleding van Jayno zijn zeer betaalbaar. Niets is leuker dan online shoppen voor je kleintje, maar helemaal fijn wanneer de kleding niet al te duur is. Bij de online shop Jayno letten ze hierop! Met merken als Dirkje, Bampidano, Zero2three, Noppies en Quapi hebben zij een te gek aanbod van betaalbare babykleding. Ook hebben ze schattige accessoires voor baby’s die je perfect kunt combineren bij de kleding.

Heb jij nog handige babykleding tips voor de winter voor ons?

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

baby merkkleding, baby meisje, kind , kleding

De leukste baby kleding voor meisjes

Ouders vinden het vaak leuk om hun kinderen zoveel mogelijk te kunnen geven. Dit kun je niet alleen zien bij...
Z8 Newborn, z8 newborn babykleding, z8 2021, z8 babykleding, z8 newborn nieuwe collectie

Z8 newborn nieuwe collectie

Goed nieuws voor alle moeders die fan zijn van het merk Z8! De nieuwe Z8 newborn collectie is vanaf nu...
lifestyle for kids, kinderaccessoires, lifestyle for girls, meisjesspullen, girlsstuff, leuke meisjesdingen

SHOP TIP: Lifestyle voor echte meisjes 💕

Wij zijn verliefd op alle mooie accessoires van Jut en Juul waarmee je het kamertje, je huis en eigenlijk zelfs...