Ad SquareAd Square


Zomerjassen voor meisjes

Zomerjassen voor Meisjes

In de zomer kunnen de meisjes de zomerjassen weer aan! Wij zijn altijd vreselijk nieuwsgierig naar de nieuwste kinderjassen en fashion trends, modellen, kleuren en prints.  Ben jij ook nieuwsgierig welke zomerjassen voor meisjes er dit voorjaar en deze zomer hip zijn voor jouw dochter? Kijk dan hier op kindermodeblog Girlslabel, want wij houden je op de hoogte van de leukste meisjesmode, kinderkleding trends, Get the Looks, styling inspiraties en de leukste meisjes zomerjassen!

Trendy meisjesjas

Voor welk model meisjesjas kiezen jij en je dochter dit seizoen? Kies je liever voor een trendy bomberjack, kort spijkerjasje of een nette zomerjas voor je dochter of ga je toch de praktische parka? Hiermee bescherm je haar tegen weer en wind en kun je je lekker in verschuilen tijdens een zomerse bui.  En om zo lang mogelijk buiten te kunnen spelen op de koudere dagen komt een meisjesjas goed van pas.

Zomerjassen voor meisjes

Dit seizoen is er geen saaie kinderjas te bekennen. Onze meisjes houden van kleur en toffe materialen en gaan geen saaie print uit de weg. De meisjes zomerjassen zijn dan ook erg leuk. Wij gaan voor een stoer bomberjack voor de tienermeiden en voor de iets kleinere meisjes kiezen wij graag voor een kleurrijke jas. Wat is jouw favoriete meisjes zomerjas?

Favoriete meisjesjassen

De favoriete zomerjassen voor meisjes van dit moment zijn de Retour zomerjas, de trendy jassen van Scotch & Soda, de hippe Indian Blue Jeans zomerjassen en de reversible jacks van Vingino. Wil je liever een unieke jas die niet iedereen draagt? Kijk dan zeker eens bij de leuke meisjesjassen van Little Miss Juliette, B.Nosy of Like Flo, want deze hippe meisjesmerken zijn ook favoriet! Bekijk meer meisjeskleding en zomerjassen in onze Girlslabel Shop.

meisjes zomerjassen, zomerjassen voor meisjes

Tof Indian Blue Jeans bomberjack

Meisjes zomerjas


Comments are closed.

Back to Top ↑