hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


cadeau voor meisje zitzak met eigen foto, fotocadeau, kinder zitzak, zitzak met foto, origineel cadeau, meisjescadeau

Published on april 20th, 2021 | by Kim

0

XL Zitzak met eigen foto – dat is nog eens een leuk cadeau!

Het hele jaar door loop ik bij verschillende gelegenheden tegen de moeilijke opgave om een leuk cadeau te kopen. Inmiddels  hebben we al regelmatig een bosje bloemen, flesje wijn of lekker luchtje cadeau gedaan maar tegenwoordig heb je zoveel leuke dingen die ze helemaal persoonlijk kunnen maken met een gave foto van jezelf, kinderen, huisdier etc erop. zitzak met eigen foto

Uniek en persoonlijk cadeau

Op de website van Fotocadeau kwam ik heel veel onwijs leuke dingen tegen. Of je nu opzoek bent naar een kleinigheidje of echt en wat groter cadeau, hier heb je genoeg keuze. Zo kun je een eigen klok laten personaliseren met een foto maar bijvoorbeeld ook een lamp, een tafelkleed, onderzetters of een kussen voor op je bed of bank. 

zitzak met eigen foto, fotocadeau, kinder zitzak, zitzak met foto, origineel cadeau, meisjescadeau
zitzak met eigen foto, fotocadeau, kinder zitzak, zitzak met foto, origineel cadeau, meisjescadeau

Fotocadeau is altijd leuk om te geven en te krijgen

Met de verjaardag van onze Jez die er weer aan zit te komen, viel mijn oog op een hele toffe en super grote zitzak met eigen foto waar ze lekker op kan chillen tijdens het tv kijken of wanneer ze op haar tablet zit. Dat is nog eens een origineel en persoonlijk cadeau! We hebben hem voor nu in de woonkamer gezet omdat we hier het meeste zitten en zo kunnen ook de andere dames er heerlijk op gaan zitten of liggen.

zitzak met eigen foto, fotocadeau, kinder zitzak, zitzak met foto, origineel cadeau, meisjescadeau

XL Zitzak met eigen foto

Wij kozen voor de foto op zitzak in het formaat van 175×135 met op de voorkant een foto van de drie zussen en de achterkant in het wit. Je kunt voor de achterkant ook een andere kleur kiezen of zelfs aan twee kanten bedrukt met foto (tegen meerprijs). De zitzak is lekker groot waardoor je er heerlijk in weg kunt zakken en wanneer hij op de grond ligt kunnen ze er hier met gemak met zijn drieën op.

Wil je nu ook graag zo’n geweldige zitzak of foto op kussen of een ander tof gepersonaliseerd cadeau? Op Fotocadeau lopen nu verschillende voorjaarskortingen tot wel 55%.

LEES OOK:

Tags: , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑