Kinderjuweeltjes 💎 Blogger Kim is dol op zilveren meisjessieraden

28 september 2019

Ik houd ervan! Een schattig armbandje, kettinkje, ringetje of leuke oorbelletjes. Mijn kinderen vinden het ook helemaal leuk en dragen dan ook regelmatig meisjessieraden. Of het nou zilveren meisjessieraden zijn of zelfgemaakte armbandjes er wordt hier dagelijks wat uitgezocht om aan te doen. Sowieso hebben ze altijd een paar oorbelletjes in en het liefst ook nog iedere dag een ander setje. De meiden hebben hier voor hun tweede verjaardag allemaal (Fay en Jez dan, Vie is nog maar één) een zilveren kettinkje gekregen met hun sterrenbeeld eraan. Deze kregen ze van hun tante, ook hebben ze allebei al eens een ringetje gehad.

Gaatjes in de oren en de eeuwige strijd >>

zilveren meisjessieraden, kindersieraden, meisjesoorbellen, oorbellen meisje, oorbellen kind, sieraden kind

Gaatjes in de oren laten schieten

Wanneer de dames hier drie werden mochten ze van mij een paar oorbelletjes laten schieten (alleen wanneer ze dat zelf graag wilden, het is absoluut geen must!) Zodra de gaatjes genezen waren konden de meisjes hun allereerste setje zelf uitzoeken in plaats van de zweer knopjes. Nu hebben we al menig setje versleten, of ja deels kwijtgeraakt, want dat gebeurt helaas regelmatig dat we een oorbel kwijt zijn. Die vervelende achterkantjes schieten er altijd af, maar nu kreeg ik bij mijn laatste bestelling van die rubberen achter kantjes en deze zijn echt top! Lekker stroef dus die schuiven nauwelijks van hun plaatsje af. Ik shop graag bij www.hippegirls.nl voor oorbellen, hier hebben ze hele leuke exemplaren voor een paar euro’s. Ook shop je bij Pop Cutie leuke andere zilveren meisjessieraden. Zeker de moeite om eens een kijkje te nemen.

Dol op zilveren meisjessieraden

Toen onze Fay vijf werd wilde ze heel graag een horloge, deze kreeg ze dan ook van opa. Niet dat ze toen al klok kon kijken maar interessant kijkt zo’n klokje wat tikt natuurlijk wel om je pols. Inmiddels wordt hij regelmatig gedragen en kan ze af en toe al vertellen welke tijd het is. Nu komt hij dus extra van pas.

En wat ik zelf ook heel erg leuk vind is sieraadjes op maat te laten maken en dan bedoel ik niet iets wat past maar iets wat combineert met de kleding die ze dragen. Via iemand die ik op Facebook heb gevonden heb ik voor de bruiloft van mijn zusje een setje armbandjes en haarbandjes laten maken voor de meiden die allemaal stuk voor stuk afgestemd waren op hun outfit, zelfs met de originele stoffen erin verwerkt. Hoe gaaf!

Vinden jullie het ook zo mooi staan wanneer je kids iets van sieraadjes dragen?

Kim

zilveren meisjessieraden, kindersieraden, meisjesoorbellen, oorbellen meisje, oorbellen kind, sieraden kind

Nog meer bling bling voor meisjes >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Gentle female hands of the bride with a gold wedding ring on the ring finger

Subtiele doch elegante damesringen.

Al eeuwenlang laten we door middel van sieraden, zoals ringen, zien wie we zijn en waar we voor staan. Ringen...
image-3

Sieraden: De perfecte accessoires om je persoonlijkheid te uiten

Sieraden zijn al eeuwenlang een geliefde vorm van zelfexpressie en schoonheid voor vrouwen over de hele wereld. Of het nu...
poppyrocks

Magische armbanden van Poppyrocks + winactie

Meisjes zijn dol op sieraden maar hoe zou je het vinden als deze sieraden je meisje ook net dat beetje...