Zeemeermin feestje

24 juli 2020

Na de corona lijkt het wel of heel veel kindjes die in deze periode jarig waren, nog een inhaal slag maken om toch nog een kinderfeestje te geven. Zo ook onze twee oudste meiden. Voor Jez was het haar aller eerste kinderfeestje en ergens vond ik het wel heel erg sneu om het er dit jaar maar gewoon bij te laten zitten. Dus we gingen op zoek naar een idee om de dag te vullen.

Tover de meisjeskamer om tot een zeemeerminnen kamer >>

Bij kleuters heb ik het idee dat je ze nog sneller tevreden kunt houden met ‘de kleine’ dingen, waarschijnlijk is het net hoe je het zelf in vult maar we ( met name ik) vinden het fijn om niet alle rotzooi thuis te hebben. Bij Fay gingen we het eerste jaar nog netjes aan de knutsel en maakte we foto lijstjes, deze vulde ik met een groepsfoto van de party-girls. Aan het einde van het feestje kregen ze deze lijstjes samen met een snoepzakje mee naar huis.

Nu bij Jez kozen we er ook voor om de eerste keer iets te gaan knutselen, het werden handspiegels die we beplakten met glitter foamklei en veertjes. Helemaal leuk en de kids zijn mooi even zoet. Ook deze kregen ze met een snoepzakje mee naar huis.

zeemeermin feestje, zeemeermin verkleedpak, zeemeermin zwemmen, meisjesfeest

Zeemeermin feestje

Inmiddels hebben we ook al wat kinderfeestjes buiten huis gevierd. Meestal in een speeltuin hier in de buurt maar dit jaar verraste we Fay met een grote droom van haar.

We gingen namelijk zeemeermin zwemmen. Ze was helemaal door het dolle toen ze hoorde wat we gingen doen. Ook haar vriendinnetjes vonden het helemaal leuk! De meiden konden een uur lang met een mono-vin door het water glijden en daarna sloten we af met een lekker frietje. Voordat we naar huis gingen kregen alle meiden nog een zeemeermin zwemdiploma mee. Het was een super toffe ervaring om met zo’n staart te mogen zwemmen.

zeemeermin feestje, zeemeerminzwemmen

Fay heeft vorig jaar voor haar verjaardag een mono-vin met staart gekregen en ze plonst er dan ook geregeld op los bij ons in het zwembad. Natuurlijk heb ik hem zelf ook een keer aangedaan en ik moet zeggen dat het nog behoorlijk tegen valt in het begin om je benen een beetje onder controle te krijgen.

Mocht je nog opzoek zijn naar een leuke invulling van je kinderfeest dan is dit zeker de moeite om eens te gaan doen.

Wat doen jullie zoal op kinderfeestjes? Tips zijn welkom.

Liefs Kim

zeemeermin feestje, zeemeerminzwemmen
Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2022, jubel kinderkleding

De zomer in je bol #Summervibes + korting

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2021, kindermode zomer 2021, strandkleding meisje, zomerjurkjes, meisjeskleding zomer, kinderkleding zomer
buitenspeelgoed voor meisjes

Het leukste buitenspeelgoed voor meisjes

Buitenspelen is zo ontzettend belangrijk voor kinderen. Niet alleen voor de gezondheid en de beweging maar ook voor de ontwikkeling....
must-have basics dameskleding, basiskleding dames

7 Must-have basics die elke vrouw in haar kast moet hebben

Een goede kleerkast kan niet zonder goede basics. En nee hoor, die zijn niet voor iedereen anders. Basiskledingstukken moeten het...