hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Blogs weg zonder kinderen

Published on september 8th, 2020 | by Kim

0

Na jaren weer genieten van een dagje weg samen

Zonder kids op pad, dat is heel uitzonderlijk voor ons aangezien wij ons er beide niet prettig bij voelen om de kids ‘zomaar’ weg te brengen. Met zomaar bedoel ik dat we niet graag een dag samen op pad gaan en daar de dames voor moeten dumpen. Liever doen we iets waarbij ze gezellig met ons mee kunnen. Speeltuinen, dierentuinen, dagje zwemmen, weekendjes weg. We vinden het leuk om als gezin van zo’n dag te kunnen genieten.

Niet nodig: Quality time zonder kinderen >>

Niet de kinderen ergens droppen

Voor dat wij kinderen hadden deden wij ook vaak aan dagjes en weekendjes weg. Dagje shoppen, samen uiteten en vooral een heerlijk dagje naar de sauna. Een dagje welness is iets waar mijn man en ik echt enorm van kunnen genieten, lekker relaxen, samen kletsen en wat borrelen maar dat is niet bepaald een uitje waarbij je de kinderen meeneemt. De afgelopen jaren kwam het er dus ook niet ze vaak van omdat we de kids dan ergens moeten droppen.

Logeren is een feestje

Het fijne is dat onze dochters het tegenwoordig zelf heel leuk vinden om te gaan logeren, dat maakt het wegbrengen inmiddels een stuk makkelijker voor ons. Ik voelde me altijd een loedermoeder wanneer wij ze weg moesten brengen omdat dat voor ons beter uitkwam maar nu ze dus zelf aangeven dat ze heel graag gaan logeren is het voor ons een stuk prettiger om ze achter te laten. Ze vinden logeren bij de opa’s en oma’s gewoon echt een feestje!

Even weg zonder kinderen

Doordat de kids er zo van genieten, kunnen wij ook weer echt genieten van een dagje of weekendje weg zonder kinderen. Bijzonder na al die jaren maar het voelt zo fijn om eens even zonder kids op pad te zijn. Het zal absoluut geen maandelijks ritueel worden maar een paar keer per jaar is al prima.

Gaan jullie graag samen op pad en vind je het dan moeilijk om de kids achter te laten?
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑