Meisjes willen graag een gezellige slaapkamer om lekker te kletsen met vriendinnetjes. Met een mooi bed, gave accessoires en originele wandafwerking (speciaal behang, likje verf, mooie posters, leuke wandkastjes of versieringen) maak je in een handomdraai een eigen plekje voor jouw little girl. Hieronder meisjeskamer inspiratie en de leukste tips en ideeën voor een ‘Vogeltjes Kamer’.

studio_ditte_dekbedovertrek vogelhuisjes, vogeltjes, meisjeskamers

Een mooie meisjeskamer door de eenvoud van kleuren met als echte blikvanger het mooie vogeltjes dekbedovertrek van Studio Ditte.

ster

vogeltjes kamer

Ben je een beetje handig dan maak je heel eenvoudig van ijzerdraad deze ‘vogelkooi’. Bekleed het draad met draad, wol of washi tape en hang er kleine vogeltjes, lintjes en strikjes in.

ster

Vogeltjes behang Studio Ditte

Lief, hip en bijzonder is het vogelhuisjes en sierlijke vogeltjes behang van Studio Ditte, dat alles tegen een licht verweerde achtergrond. Stofjes uit de lappenmand, krantenknipsels en vrolijke printjes maken deze vogelhuisjes in pasteltinten een decoratie voor je wand. Leuk om een klein stukje muur of grote houten plaat mee te bekleden als blikvanger van de kamer. Verkrijgbaar bij Blikken en Blozen

ster Koeka dekbedovertrek Birdie

Het Koeka eenpersoons dekbedovertrek Birdie is een vrolijk dekbed met een print van een vogelkooi op het overtrek. Op de bijgeleverde 70×60 cm kussensloop is een vogeltje afgebeeld. Verkrijgbaar bij IkenIk.

ster
kek amsterdam muurstickers, muursticker vogeltjes, vogeltjes kamer, meisjeskamer inspiratie

De forest friends collectie van KEK Amsterdam bestaat uit muurstickers met fotografische print van allerlei musjes. Maak van de kinderkamer een echt bos met deze collectie. Leuk om deze musjes op de muur te plakken, achter een bureau of op een kast of raam zolang de ondergrond maar glad is. Verkrijgbaar bij IkenIk.

ster

ferm-living-muursticker-tweeting-birds-bruin-vinyl

De muur in een mooie basis kleur verven, deze mooie muursticker van Ferm Living ‘Tweeting Birdies’ op de muur en de kinderkamer is omgetoverd tot een droom van een meisjeskamer!

ster

Kijk hier voor nog meer meisjeskamer inspiratie >>>

Meisjeskamer inspiratie ‘In de Wolken’ >>>