hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Reizen vakantie lijstje kinderen

Published on juni 27th, 2020 | by Kim

0

Ik ga op vakantie en neem mee……

Ieder jaar is het weer zo ver! Dan komt mijn vakantie lijstje weer voor de dag, ja ik ben een lijstjes moeder en nee deze komt niet een dag van tevoren en ook geen week van tevoren maar meestal al een maand van te voren uit de kast! I know, sounds crazy maar een lijstje geeft mij nou eenmaal veel meer rust in mijn hoofd.

Vakantie musthaves >>

Vakantie stress

Vooral voor de vakantie ervaar ik best wel wat stress, want als mijn lijstje niet klopt en ik vergeet wat dingen dan kan ik daar echt heel erg van balen. We gaan met de auto naar Frankrijk en dat rijdt je niet zomaar even terug naar huis om het vergeten spul op te halen. Gelukkig is het merendeel ook gewoon te koop in Frankrijk maar fijn je snapt me vast! Omdat ik waarschijnlijk niet de enige ben die dol is op lijstjes dacht ik dat het misschien handig is om mijn vakantie lijstje betreft kinderen hieronder te plaatsen. Wie weet heb je er wat aan of misschien merk je wel iets op wat er ook bij zou moeten staan.

ik ga op vakantie en neem mee, vakantie lijstje kinderen, vakantie lijstje, vakantie benodigdheden, kids vakantie musthaves

Dit leuke kledingsetje is van: broek Chaos and Order en shirt van Vingino

Ik begin altijd met de meest belangrijke dingen die we absoluut niet mogen vergeten en die niet (of bijna niet) verkrijgbaar zijn in het buitenland.

Vakantie lijstje kinderen

Belangrijk!:

– Id kaart en zorgpas

– SOS (arm)bandjes met ons telefoonnummer

– Zonnebrilletjes

– Ipads en opladers

– Zwembandjes en vest

– Knuffel en tutjes

Toiletartikelen:

-Shampoo/ conditioner en douchegel

– Haarborstel/ elastiekjes en haarserum

– Zonnebrand en aftersun

– Tandenborstel en pasta

– Luiers/ zwemluiers en billendoekjes/ Sudocreme

– En dit jaar ook mondkapjes 😉 (voor de zekerheid)

– 2x strandlaken/ 5x badhanddoek (per kind)

– Paracetamol / pleisters

Kleding/schoenen:

– Slippers/sandalen/schoenen 2x

– Ondergoed/sokken

– Pyjama 2x /badjas

– Zwemkleding 2x

– Joggingpak en onesie

– Kleding (voor elke dag 1 setje, gemixt voor warm en koud weer en waar nodig wassen we een keer)

– (spijker) jasje

Overig:

– Kinderstoel

– Buggy

– Zwembanden/zwembadje (klein) / duikbril

– Poppen en diverse

– Puzzel boekjes/ kleurboeken/ potloden/stiften

– Spelletjes (wie is de ezel, memorie etc)

– Leesboekje

– beddengoed (hoeslaken, kussensloop, dekbedovertrek 1x per kind)

Dit is wat er dit jaar allemaal op mijn vakantie lijstje staat VOOR DE KINDEREN. Benieuwd hoe we alles weer in de tassen/koffers weten te proppen en vervolgens de auto tot de nok toe vol te stoppen met ook onze en de overige spullen. Ieder jaar weer een uitdaging!

Ik ben benieuwd wat er op het vakantie lijstje van jullie kinderen staat en of jullie nog aanvulling hebben voor mijn lijstje.

Liefs Kim

11000x dagjes uit met kinderen in Nederland >>
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑