hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Reviews unicorn jurkje, verkleedkleding meisjes

Published on januari 29th, 2018 | by Kim

0

Fay in een unicorn jurkje als carnavalskleding

We gaan weer bijna carnavallen!!! Over een paar weekjes is het weer zo ver en gaan we hier in Brabant weer even flink uit ons dak. De carnaval komt er aan en wat is er leuker dan vier dagen lang alleen maar gek doen en feesten? Onze dames vinden het overigens sowieso heel erg leuk om te verkleden en showtjes weg te geven, muziek op standje hard en dansen maar. Van ridder tot prinses en van K3 tot Sinterklaas, alle soorten kostuums hangen zo ongeveer wel in de kast. Alleen een unicorn jurkje ontbrak nog.

Bekijk meer verkleedkleding >>

Unicorn jurkje

unicorn jurkje, verkleedkleding meisjesMet het oog op de carnaval word het weer tijd om nieuwe toffe kostuums uit te gaan zoeken en wat een geluk voor onze Fay: ze kreeg echt een super leuk pakje opgestuurd met een unicorn jurkje als carnavalskleding. Helemaal blij met haar nieuwe unicorn verkleedkleding aanwinst en al gelijk besloten dat ze deze aan wil naar de schoolcarnaval (en waarschijnlijk alle andere dagen) ;-).

Unicorn verjaardag traktatie >>

Carnavalsland

Vanuit Carnavalsland lag er afgelopen week een pakketje bij ons in de brievenbus. Met daarin (hoe kan het ook anders met deze enorme hype) een ‘Unicorn jurkje’. Ze sprong een gat in de lucht van blijdschap. Helemaal blij met haar super gave Unicorn kostuum of zoals Fay zegt “helemaal te gek gaaf!’

Unicorn speelgoed >>

Carnvalskleding

Wat ik persoonlijk heel erg fijn vind is dat het een jurkje is dat ze zelf gemakkelijk naar het toilet kan gaan. En natuurlijk lekker veel bewegingsvrijheid zodat ze flink kunnen feesten en dansen! Hip, comfortabel en gemakkelijk zelf aan en uit te trekken. Wat wil een kind (en moeder) nog meer!? Voor Fay mag de carnaval nu al van start gaan, maar tot die tijd genieten we gewoon thuis alvast van onze ‘unicorn’.

Bedankt Carnavalsland.nl, je had mijn dochter niet blijer kunnen maken!

Bekijk ook de leukste carnavals kostuum voor meisjes >>

unicorn jurkje, verkleedkleding meisjes

 

unicorn jurkje, verkleedkleding meisjes

 

Tags: , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑