Tweedehandsjes

20 april 2018

Oh wat houden wij van nieuwe dingen of dingen die vóór ons nieuw zijn. Ik koop heel graag kleding van de huidige collecties maar met sommige gelegenheden vind ik het jammer om altijd naar die dure kleertjes te grijpen. De duurdere kinderkleding dragen ze hier mee naar school of naar feestjes en op zondag. Zodra de meiden uit school komen krijgen ze de ‘zogenoemde’ speelkleding aan. Maar ook in de speeltuin, het bos, kinderboerderij etc. wil ik graag dat ze er leuk bij lopen. En dus struin ik regelmatig door de mapjes op Marktplaats en Facebook op zoek naar nieuwe of zo goed als nieuwe tweedehands meisjeskleding die ik dan voor een fijn prijsje over kan nemen en die ze dan met spelen kunnen dragen. Als ik dan onverwacht van huis moet lopen ze er ook leuk bij.

Lees ook: Koopverslaafd >>

Tweedehands meisjeskleding shoppen

Mensen zeggen vaak tegen mij ‘oh wat fijn dat je de kleding allemaal door kunt schuiven’. Eerlijk gezegd doe ik dat bijna niet. Het enige wat ik doorschuif zijn spijkerbroekjes, jassen en schoenen (mits het er allemaal nog netjes uitziet). De rest verkoop ik allemaal of gaat naar kindjes van kennissen. Waarom? Omdat mijn kinderen allemaal 2 ½ jaar leeftijdsverschil hebben en daarbij regelmatig buiten de seizoenen vallen. Ook vind ik niet dat mijn twee jongste in de kleding van de oudste hoeven te lopen. Maar om af en toe de kosten toch te dempen koop ik wat mooie tweedehands meisjeskleding en daar vullen wij onze kasten met nieuwe collectie weer fijn mee aan.

Koop & Verkoop tips : tweedehands kinderkleding >>

Wat ik ook heel erg leuk vind is; als ze bepaalde items van een collectie gehad hebben om dan andere items van die collectie te scoren, vooral de dingen die snel uitverkocht waren. Ik ben ook niet zo van twee keer het zelfde kledingstuk aan schaffen. Als ze uit het ene gegroeid zijn om dan de dezelfde in een grotere maat al klaar te hebben hangen. Dat vind ik jammer, gezien er zoveel mooie dingen te verkrijgen zijn. En zo ben ik heel blij met alle moeders (en vaders) die hun mooie kleertjes door verkopen.

Lees ook: opgebiecht: ik ben een slons! >>

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

avsFLA5L

Filmtip! – Peppa’s bioscoop feestje + WINACTIE

Vinden jullie het ook altijd zo leuk om naar de bioscoop te gaan. Gezellig een filmpje kijken met een bakje...
kinderkamer-babykamer

Dé kinderkamer trends van 2024

Verwacht je binnenkort een kleintje? Gefeliciteerd! Dan ben je misschien al bezig met het inrichten van de kinderkamer. Meubels, muurkleuren,...
meisjes-zomerkleding-nono

Pre spring collecties 2024! Are you ready?

Het is nog te koud voor blote benen onder dat te gekke nieuwe voorjaarsrokje, maar er is overal aan gedacht...