Tienermode die je tiener omver doen blazen

15 september 2018

Net als mode voor volwassen is de tienermode ook meer trendgevoelig. Meiden zitten vaak (en veel) op Instagram en worden daardoor beïnvloed. Wat hun YouTube held aanheeft willen zij ook graag dragen. En net als je de “trend” denkt te begrijpen, is deze al weer passé. Dan zijn tieners natuurlijk ook op een leeftijd dat ze een enorm uitgesproken mening hebben over wat ze dragen. Deze mening geeft soms wel eens discussies. Ik neem jullie mee in de leukste tienermode van dit moment.crush denim, studs, zwarte jurk, black dress, evie zwart, meisjesmode, stoere meiden, suedine,

Tienermode: boots en hoodies

In de tienermode zie je momenteel heel veel stijlen, maar het stoere overheerst. Tevens zie je veel opzichtige logo`s en merken op de kleding. Ik ben daar persoonlijk niet zo van, maar ik heb wel gekeken naar toffe teksten op een t-shirt. T-shirts met een tekst en leren jasje zijn ook bij de jongere meiden in. Mijn dochter wil zo graag dit jasje.

Schreef ik bij het fashionblog over Tienermode voor de jongens dat ze geen kleur wilden, dat is dat bij de meiden wel anders. Die durven nog wel eens een kleurtje aan te trekken. Maar de tijd van veel bonte kleurtjes is toch wel geweest. Als ik het aan mijn dochter vraag is de trend “hoe minder stof, hoe beter” Dat bedoel ik met een knipoog. Maar de rokjes zijn best kort en ze zijn ze zwieriger geworden. Destroyed jeans (jeans met gaten dus) blijven nog even een trend. Deze van Indian blue jeans valt mooi aangesloten en heeft een stoere, grijze kleur.

Collage, retour, zara, nummer zestien, online shopping, meisjesmode, herfstcollectie, rokjes, biker boots, puma

Shop hier

Geen zin en veel discussies

Een punthoofd kun je van tieners krijgen. Denk aan resoluut ‘nee’ zeggen in de winkel of weigeren om iets aan te trekken. Winkelen is niet altijd even gezellig. Kleedgeld is nog geen issue hier, maar ik wil ook mijn mening niet opdringen. Om deze discussies in de winkel te voorkomen  werkt het soms om vooraf thuis samen te bekijken wat je kind wil hebben. Maak allebei eens een moodboard, misschien pikken jullie er wel het zelden uit!

Tienermode met bijpassende schoenen

Schoenen eten ze hier, niet alleen vanwege slijtage, maar ook zeker vanwege die grote voeten. Kinderschoenen merken gaan vaak gewoon tot maat 40. Een sneaker en een gewoon paar schoenen hebben wij altijd in de kast. Deze Puma basket zijn wel echt gaaf bij het rokje. En aan gezien de luipaard trend deze winter echt hotter dan hot is in de tienermode, heb ik een mega gaaf budget exemplaar gevonden !

nik-and-nik-skinny-jeans-g2-080-fiona-st-blue-denim_nik&nik, love rules, blauwe sweater, jeans met streep

nummer zestien, bloemenrokje, korte rokjes, cost bart, mini rokken, tienermode, teen outfit

Only for fashion lovers

Stoere dierenprints

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

tumble 'n dry

Comfy winterlook in Tumble ’n Dry

De kou slaat nu echt toe. ’s Ochtens staat het ijs weer op de ruiten en de warme kleding kunnen...
PB203216

Een feestelijke outfit voor de feestdagen

De feestdagen komen er aan en daarbij hoort natuurlijk een feestelijke outfit. Met kerst in een nieuwe jurk aan het...
miss-t meidenkleding

Miss-T kleding met een unieke twist!

Tienerkleding zonder al te veel poespas en met een unieke twist. Bij Miss-T straalt niet alleen de kleding maar ook...