hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Geen categorie supermarkt spaaracties

Published on april 12th, 2017 | by Kim

0

Kassa kriebels…

Iedere week vaste prik, boodschappen doen bij de verschillende winkels in het dorp. Ja je leest het goed ‘bij verschillende winkels’. Ik koop bij Albert Heijn, Etos, Jan Linders en Kruidvat. Dat allemaal het liefst op dezelfde dag en nog liever allemaal in één reeks. Hoe minder vaak terug het dorp in, hoe beter. We beginnen altijd in de AH, omdat ik dit de fijnste winkel vind en hier het meeste nodig heb. Maar halverwege de winkel krijg ik al de kriebels! ´Koop nu dit en ontvang twee extra emoticons, moestuintjes blablabla…..´ Iedere maand verzinnen ze met de supermarkt spaaracties wel weer wat anders wat de kids kunnen sparen.

Supermarkt spaaracties

“Dat is dan €44.75 pinnen of contant? Bonuskaart of airmiles? Spaart u ook nog zegeltjes? Moestuintjes, emoticons, dierenstickers blablabla erbij?” Nou toe maar, gooi maar op de band, dan zien we thuis wel weer wat we ermee doen. Vaak laat ik het ook zitten of geef het door aan de volgende in de rij. Ik zit echt niet per se op een huis vol supermarkt spaaracties te wachten. Het blijft ook nooit bij één ding, NEE, ‘Spaar ze allemaal’ staat door heel de winkel aangekondigd. En weet je dat is nog niet eens het erge, maar er moet natuurlijk ook een verzamelbox voor de gespaarde collectie aangeschaft worden. En dat kost dan weer extra geld, bovenop al die boodschappen die je wekelijks al betaaldd. Niet te vergeten keer twee want natuurlijk willen ze elk hun eigen exemplaar vol hebben.

Als ouders zijnde kom je er vaak niet eens onderuit want op het schoolplein wordt natuurlijk volop geruild door alle kinderen. Iedereen wil zo snel mogelijk alle varianten gespaard hebben. Er worden zelfs, vanuit verschillende winkels, ruildagen georganiseerd waar je dan nog net even je allerlaatste exemplaar kunt scoren.

Ook oma komt geregeld met een gespaarde collectie aanzetten. Zij haalt haar boodschappen in een andere winkel dan wij en daar komen natuurlijk weer hele andere acties aan het licht. En zo zit deze moeder alsnog met een huis vol spaar/verzamel dingetjes. En de meiden!? Die staan alweer te springen op de volgende spaar actie.

Lees ook: Prullenbak prullaria >>

Tags: , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑