Kind kwijt! Je grootste angst

6 juli 2021

De schoolvakantie komt er weer aan. Dagjes weg met de kids, op vakantie. Natuurlijk gaan we allemaal graag op pad. Maar voor iedere ouder is het de grootste angst om net je kind in die grote dierentuin uit het oog te verliezen of wat dacht je van een ronddwalend kind op die grote camping! Daar wil je als ouder echt niet over na hoeven denken en we weten allemaal dat kinderen in een oogwenk weg kunnen zijn.

SOS ketting

Vroeger droegen ik en mijn zusjes al altijd zo’n name-tag ketting om onze nek. Daar stonden dan al onze gegevens op. Naam, adres, woonplaats, huistelefoonnummer, geboortedatum. Eigenlijk al je privé gegevens! Tegenwoordig wil (bijna) niemand meer zijn gegevens zomaar ergens op delen en dat is met ons mobiele tijdperk ook niet persé nodig maar dat onze kids ons terug vinden willen we allemaal!

sos armbandjes, sos bandjes, nametag bandjes, kind kwijt

SOS armbandjes

Ik kocht een paar jaar geleden voor mijn (toen nog twee) dames een SOS armbandje. Hierop staat de naam van het kind en (in ons geval) mijn telefoonnummer verder niks. Wij kozen destijds voor een siliconen armbandje en deze zijn na veelvuldig gebruik nog steeds mooi. Onze jongste dame had er nog geen dus voor haar wilde ik er voor de vakantie ook nog één laten maken.

Op de website waar ik ze destijds besteld had nam ik weer een kijkje en twijfelde even of ik wel weer voor een SOS armbandjes van siliconen wilde gaan. Je kunt namelijk ook een polsbandje bestellen waar je zelf wat op kunt schrijven of een naamplaatje (die ik zelf dus vroeger ook had). Uiteindelijk ben ik toch voor het siliconen bandje gegaan omdat deze niet zo makkelijk van de hand af schuiven. Een ketting raak je in mijn ogen sneller kwijt of doen ze tijdens het spelen sneller af.

Het geeft me een fijner gevoel dat wij bereikbaar zijn wanneer onze kinderen ons kwijt zijn en daarom dragen ze, wanneer wij naar een pretpark of op vakantie gaan deze SOS armbandjes om hun pols.

Ben jij al bekend met SOS producten?

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

bonte wever kinderhotel

Kids er op uit! – Bonte Wever in Assen

Een nachtje of een paar nachtjes lekker weg, wie houdt er niet van? Met kerst kozen wij er afgelopen jaar...
vakantie met kids

Eerste keer vakantie met een dreumes; food problems..

Oh wat kun je uitkijken naar zo’n vakantie met zon, zee, all-in en een ruim 1,5 jarige dreumes. Alles kan...
kinder en zwemmen, angst

Ik leg het liefst mijn kind aan de ketting

Hoe heerlijk is het als je nog geen angsten kent en overal maar op af stapt, onderneemt of de uitdaging...