SmartGames JumpIN’ Limited Edition

12 mei 2022

Help de konijntjes om zich al springend te verstoppen. Laat de konijnen over vossen, andere konijnen en paddenstoelen springen totdat ze allemaal veilig in een holletje zitten. Deze SmartGames versie met beperkte oplage bevat een extra konijn en 40 extra opdrachten voor nog meer spring plezier!

smartgames jumpIN' spelletjes denkspelletjes girlslabel leuke spelletjes

Al 25 jaar maken en produceren ze bij SmartGames inspirerend en educatief speelgoed. De spelletjes van SmartGames zijn super leuke en logische denkspellen voor één speler. Ze stimuleren de cognitieve vaardigheden zoals; logica, planning, probleemoplossend denken en ruimtelijk inzicht. De spellen zijn in handig klein formaat en makkelijk om overal mee naar toe nemen voor uren spelvermaak.

smartgames, spelletjes, denkspelletje girlslabel

Het Limited edition SmartGames spel

Het razend populaire JumpIN’ spel is beschikbaar in drie edities. De normale variant, de Limited edition en de XXL variant. Wij laten jullie in deze blog de JumpIN’ Limited edition van SmartGames zien. Deze heeft 1 spelbord, 4 konijnen, 3 paddenstoelen, 2 vossen en een boekje met 100 opdrachten en oplossingen. Het spel kan gespeeld worden door beginners en ervaren spelers vanaf ongeveer 7 jaar.

spelletjes smartgames denkspelletjes girlslabel

Speluitleg

Je kiest een opdracht uit het boekje en plaatst de konijnen, paddenstoelen en vosjes zoals op de afbeelding is aangegeven. Daarna ga je de konijnen en vossen verplaatsen totdat alle konijntjes veilig in een holletje zitten. Soms moet een konijntje weer even uit zijn holletje om doorgang te geven aan een ander konijntje. Bij de opdrachten bovenin kun je zien hoeveel stappen je nodig hebt om tot de oplossing te komen. Er is maar één oplossing mogelijk!

smartgames speluitleg bordspel educatief spel jumpin

De SmartGames zijn makkelijk mee te nemen

Je moet het spel even doorhebben maar daarna wil je niks liever dan door naar het volgende level. Het werkt best verslavend als je er eenmaal aan begonnen bent. Het formaat is super makkelijk om overal mee naar toe te nemen en door het deksel houd je het spel mooi bij elkaar.

Zijn jullie ook fan van de slimme spelletjes van SmartGames? Welke is jouw favoriet?

Liefs Kim

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

Fijne dag! Hartelijke groet, Colinda Rutten Owner BOYSLABEL & GIRLSLABEL & BABYLABEL +31 [0]6 41 280 229 www.boyslabel.com www.girlslabel.com www.babylabel.com image002.jpg, 999 games, clever, dobbelspel

Review Clever van 999 games

Al van vroeger uit zijn wij beide opgegroeid met (bord)spellen. We vinden het nu allebei nog steeds erg gezellig om...
lama spel, lama kaartspel, lama spel review, lama 999 games

L.A.M.A van 999 games

Al van vroeger uit zijn wij beide opgegroeid met (bord)spellen. We vinden het nu allebei nog steeds erg gezellig om...
Surprise Monopoly

Surprise, Surprise… L.O.L. Surprise Monopoly

Heel lang geleden haalde mijn moeder haar Monopoly uit de kast. Het was al een oud spel, ze had gekregen...