Ad SquareAd SquareAd SquareAd Square


Feestdagen sinterklaas-cadeautjes

Published on november 17th, 2016 | by Caroline

0

Sinterklaas weet wat meisjes wensen!

Sinterklaas is een geweldige tijd. De spanning bij de kinderen en het plezier van mooie Sinterklaas cadeautjes uitzoeken. Voor ons is het na drie jaar wonen in het buitenland voor het eerst dat de jongens het wat intenser mee gaan maken. Want we hadden natuurlijk ook wel pepernoten en een sint-en-piet-slinger in Singapore en zelfs een intocht en een bezoek op school maar dat is toch anders dan posters in de bushokjes, reclames op tv, iedere dag een Sinterklaas journaal en straks Pieten in het straatbeeld. Ik kan niet wachten!

Net als dat ik niet kan wachten om de kopjes te zien bij het uitpakken van de cadeaus. Voor meisjes kun je alle kanten op met het uitzoeken van leuke Sinterklaas cadeautjes. Poppen en poppenwagens, knutsel spulletjes en fijne puzzels of een stoere fiets. Er is zoveel mogelijk. We hebben een fijne selectie gemaakt om je alvast wat inspiratie te geven.

Speciaal voor meisjes

sinterklaas-cadeautjes

Houten geometrisch poppenhuis

Sonny angel poppetjes

Prinses puzzel

Meeneem kleur/sticker set

Djeco puzzel prinses

Houten keukentje

Houten taarthouder met taartjes

Houten broodrooster

Pop bunny ear doll

 

Zwarte Piet ging uit fietsen…

En die kan natuurlijk niet de enige zijn. Ik (en ik denk met mij veel andere moeders) ben een groot voorstander van de loopfiets. Het helpt enorm in het wennen aan balans en voor je het weet is je kleine een ware speedy gonzales. Bij ons heeft het ervoor gezorgd dat wij niet mee hoefden te lopen toen de zijwieltjes van de opvolg fiets eraf gingen. Ons kindje fietste zo weg. Dan is het wel een prettig idee als er een helm is voor bescherming. En met zo’n mooie modellen zal je kind deze met trots dragen.

sinterklaas-cadeautjes

Set koffertjes

Schommel scooter

Helm eekhoorn

Helm konijn roze

Rocking Mammoet

Wishbone loopfiets 3-in-1

Loopfiets dotty rood/wit

Loopfiets dotty pastel

Share Button
Comments are closed.

Back to Top ↑