Sint cadeau tips; deze cadeautjes zijn leuk voor meiden!

22 november 2021

Ieder jaar ben ik als Sintermama al op tijd in de weer om alle pakketjes weer tijdig in huis te krijgen. Ik ga opzoek in de leukste webshops en winkels naar de mooiste meiden spullen. Met drie meiden in huis is dat niet altijd makkelijk, je ziet dan toch al snel veel van hetzelfde voorbij komen of  we hebben het al. Tijdig rond neuzen is dus zeker een pré voor mij zodat ik ze alle drie van de leukste Sinterklaascadeautjes kan voorzien. Vandaag deel ik een aantal Sint cadeau tips met jullie en misschien haal je er nog wat inspiratie uit?

BEAUTY SPULLEN

Wat er eigenlijk echt niet kan ontbreken bij ons op de stapel zijn beautyspullen. Lekkere bruisballen, maskertjes, een heerlijk geurtje en make-up. Dat laatste zijn ze hier dol op en wat is er leuker dan iedere dag een klein kadootje uitpakken in december, met de advent-kalenders die te koop zijn bij LEUK VOOR MEIDEN heb je het perfecte cadeau in huis.

advents kalender, sint cadeau, leuk voor meiden

TOPMODEL

 Ook voor de mooiste Topmodel spullen kun je terecht bij Leuk voor meiden, we hebben al een hele verzameling van dit mooie merk want onze meiden zijn hier helemaal verzot op. Dit jaar ligt er ook weer van alles bij zoals stickerboeken, glitterpennen en een broodtrommel. Ook leuk voor in de schoen!

topmodel, topmodel broodtrommel

KNUFFELTJES

Ieder jaar spitten onze meiden grondig de speelgoedboeken door en knippen daar zorgvuldig de plaatjes uit van wat ze willen. Vie is helemaal weg van schattige knuffeltjes en waar vind je de meest knuffelbare diertjes? Juist bij STUDIO PETS! Vie vind ‘Cookie zo leuk want die lijkt heel veel op ons hondje. Deze is verkrijgbaar in een leuk koffertje (inclusief paspoort) wat je zelf helemaal kunt pimpen met de mooie bijgeleverde stickers. Ben jij ook zo dol op dieren printjes? In de webshop vind je nog meer leuke dingen zoals, tassen, kleurboeken, kleurrijke glitterpennen, schoolspullen, knuffel accessoires en heel veel ander moois. Ook voor mijn oudste twee dames nog heel erg leuk want die kunnen uren aan een bureautje gaan zitten schrijven en zijn dol op mooie boekjes en pennen.

studio pets, knuffels, knuffel cadeau, koffertje met knuffel

BOEKEN

In het kader van leuk maar toch leerzaam krijgen ze hier ook alle drie een boek. Voor Vie hebben we een heel gaaf zoekboek met vooral mooie platen erin. Jez krijgt haar aller eerste eigen leesboek over een unicorn, daar is ze namelijk helemaal weg van en Fay zal wel rooie oortjes krijgen als ze haar boek gaat uitpakken. Ze krijgt een boek over seksuele voorlichting, ‘Seks en zo’. Ik heb dit boek vroeger zelf ook gehad en vond het reuze interessant. Ik ben benieuwd hoe ze dit gaat vinden.

SPELLEN

In de wintermaanden zijn we over het algemeen meer binnen te vinden en wat is er nou leuker dan samen een spelletje spelen. Onze meiden zijn gek op spelletjes die niet te lang duren zodat ze meerdere spellen achter elkaar kunnen doen. Hier valt het spel KEER OP KEER erg in de smaak en het leuke is dat die ook in kindervariant te verkrijgen is, deze gaat dus mooi op de hoop evenals DOBLE jr. Vie krijgt het spel STEF STUNTPILOOT, een spel wat al heel lang te koop is maar echt super leuk is en heel goed te doen voor kindjes van een jongere leeftijd.

KNUTSEL SPULLEN

Op de druilerige middagen zitten ze hier graag aan de grote keukentafel te knutselen. De ene keer wat uit de losse hand en de andere keer pakken ze hier een knutselset/doos uit de kast. Van SES hebben ze vaak hele leuke complete dozen zoals, gips gieten en schilderen, zeepjes maken, diamond painting, tattoos maken, dromenvanger knutselen, armbandjes maken en nog heel veel meer. Het leuke is dat deze dozen ook allemaal heel betaalbaar zijn en dus een mooie aanvulling voor op de stapel.

Nog meer Sint cadeau tips

Om de Sinterklaascadeautjes stapel een beetje op te vullen koop ik vaak spullen die ze sowieso nodig hebben. Denk hierbij aan een pyjama of sport benodigdheden, een setje kleding, een onesie of bijvoorbeeld een muts/handschoenen/sjaal voor de winter. Zo krijgt de cadeaustapel lekker een beetje volume 😉

Dit waren een aantal dingen die wij leuk voor onze meiden vinden en hopelijk heb je er wat aangehad om inspiratie op te doen voor jullie eigen dames. Veel shop plezier de komende weken en een heel fijn Sinterklaas feest gewenst.

Liefs Kim

PS: ook leuk om te geven zijn deze gift sets speciaal voor meisjes!

LEES OOK:

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

adventskalenders, de gruffalo, de gruffalo adventskalender, Kinder adventskalender, uitgeverij lemniscaat

Aftellen naar de feestdagen met deze bijzondere adventskalender

Sinterklaas en Kerstmis, de tijd waarin iedereen in de ban is van kadootjes geven en krijgen. Voor de kleinere kids...
schoenzet pret, schoen zetten voor sinterklaas, schoentje zetten, pieten

Schoenzet-pret: Sinterklaas heeft het hele huis overhoop gehaald…

Wat kan ik toch genieten van Sinterklaas. De spanning bij de kinderen, het oprechte geloof, het uit volle borst zingen...
Sinterklaas surprise meisje, Sinterklaas surprise maken, Sinterklaas surprise voorbeelden

Sinterklaas surprise ideeën en voorbeelden

Sinterklaas is weer in het land en dan mogen we weer aan de slag. Ieder jaar kost het me best...