De leukste traktaties, ingezonden door jullie!

25 september 2019

Na de oproep via Facebook zagen we de leukste traktaties in de mail verschijnen. En wat mij opviel was dat leuke traktaties helemaal niet ingewikkeld hoeven zijn. Je moet ‘alleen’ maar even op het idee komen. Nou, daar helpen we je natuurlijk mee. Blijf gerust je mooie en lekkere traktaties mailen naar info@girlslabel.com dan vullen we dit artikel steeds aan met de leukste, simpele traktaties voor op school.

Nog meer leuke traktaties >>

gezonde traktatie, traktatie meloenFavo simpele traktaties voor op school

Tegenwoordig lijken de traktaties steeds mooier, aparter en creatiever te worden. Soms zie ik hele bouwwerken door de schoolgang gaan en ik verbaas me altijd over de tijd en inspiratie die hier ingestoken is. Inmiddels weet ik wel dat simpele traktaties voor op school ook heel leuk en lekker kunnen zijn. Zoals deze meloen spiesjes van Eveline Sneyers. Dat ziet er toch hartstikke leuk uit en het is helemaal niet veel werk, mits je een uitsteekvormpje hebt.

Stoere traktaties voor meiden en traktaties voor jongens >>

Omdat tegenwoordig simpele traktaties voor op school ook gezond ‘moeten’ zijn, kun je daar natuurlijk rekening mee houden door iets met fruit te maken. Maar eerlijk is eerlijk. Het is feest en daar mag ook best iets lekkers bij horen. Bij ons geven ze sommige dingen mee naar huis, andere dingen worden al op school opgegeten. Hoe gaat dat bij jullie op school?

Gezonde trakatie ideeën >>

Ingezonden simpele traktaties

traktatie donuts

Deze traktatie is ingestuurd door Patricia. Donuts, met mondjes van Big Bazar en oogjes van Wibra.

ster

simpele traktaties voor op school, traktatie manna, traktatie unicorn

Vrolijke zakjes met manna, oftewel unicorn poep. Ingezonden door Judith.

ster

traktatie 2 jaar, traktatie rupsje nooitgenoeg, traktatie appel, traktatie gezondTijdloze traktatie: Ellen maakt deze Rupsje Nooitgenoeg traktatie.

ster

traktatie cupcake, simpele trakties voor op schoolCupcakes zijn altijd een goed idee

Als je cupcakes wil trakteren, zijn de mogelijkheden eindeloos. Hartstikke feestelijk en toch simpele traktaties voor op school. Deze zijn mooi versierd als bloem, gemaakt door Gaby. De marshmellows zijn in plakjes gesneden zodat je ze als bloemblaadjes kunt gebruiken. In het midden doe je een gekleurd snoepje, Smartie of M&M. Ook kun je cupcake simpel versieren met leuke toppers van allerlei hippe thema’s. Die toppers prik je erin en dan zien de cupcakes er meteen feestelijk uit.  Je kunt de cupcakes ook in feestelijke wrappers doen. Deze kun je natuurlijk prima zelf maken, een kwestie van goed opmeten en knippen. Maar je kunt ook wrappers bestellen.

Of je maakt de cupcakes in papieren vormpjes die je zo de oven in schuift. Deze papieren vormpjes zijn er in verschillende kleuren, prints en formaten. Voor ieder wat wils. Als de cupcakes klaar zijn, schrijf je met een eetbare stift de naam of leeftijd van je dochter erop en je hebt een leuke traktatie. Mocht je er meer werk van willen maken, gebruik dan fondant. Hier kun je de mooiste creaties mee maken voor op een taart of cupcakes.

ster

traktatie manna, traktatie muis, traktatie afscheid, simpele traktaties voor op school

Mocht je gaan verhuizen, naar de basisschool gaan of bijvoorbeeld van BSO veranderen, dan is dit wel erg leuk. Leuk idee, Vanessa!

ster

Popcorn is ook altijd populair. Marieke heeft er leuke ijsjessleutelhangers bij gedaan.

ster

Simpele traktaties voor op school

Claudia maakte gezellige ijshoorntjes met een suprise ei erin. Ook altijd een feest om te trakteren op school.

ster

unicorn traktatie, Simpele traktaties voor op school

Hoe vind je deze traktatie voor op school dan? Elza maakte super leuke unicorn appeltjes door witte chocola te smelten en hier kleine kinderappeltjes doorheen te halen. Met fondant de hoorntjes gemaakt en met eetbare stift de oogjes.

Ze zijn bijna te mooi op op te eten Elza!

ster

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

otto meisjeskleding

Een zomerse look voor je meisje

De zomer laat niet lang meer op zich wachten en we zijn dan ook al druk bezig om de garderobe...
chronisch ziek

Mijn leven sinds de diagnose

Sinds de diagnose ( colitis ulcerosa ) in feb ’21 is het elke 8 weken in en uit het ziekenhuis....
Even voorstellen...

Even voorstellen – Leandra (loedermoeder)

Even voorstellen hoe het werkt in deze loederfamilie die hun kind gewoon een koekje geeft als ze dat wil, de...