hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjestassen de gele flamingo, rugzakken kleuters, tas

Published on februari 17th, 2019 | by redactie

0

De leukste rugzakken voor kleuters en peuters

Gaat jouw dochter al naar school? Of naar de kinderopvang? Dan is een rugzak voor kleuters super handig. Zo hebben ze bij de kinderopvang altijd een schone set kleding bij zich en op school wordt er natuurlijk gegeten en gedronken. Wij hebben de leukste tassen voor je gespot bij De Gele Flamingo.

Ochtendritueel op een schooldag, lees hier Wiljo’s blog >>

Shop een hippe rugzak voor kleuters

de gele flamingo, rugzakken kleuters, tassen kleuter, rugzak peuter, collage De Gele Flamingo rugzak kleuters

Zwarte rugzak

Rugzak aubergine/roze

Rugzak mint

Lichtroze tas 

Rugzak met panters

Rugzak met paardjes

Witte rugzak met overall print

 

gymtas, zwemtas, gymtas cactus, zwemtas cactus, de gele flamingo tas, de gele flamingoGymtas of zwemtassen heb je nooit genoeg als kleuter

Bij ons blijven de gymtassen van de kleuters standaard op school, omdat ze niet op een vaste dag gymmen. Dan is een herkenbare rugzak voor kleuters wel handig. En deze cactusprint is nog leuk ook.

Ook het grote feest van de zwemles begint bij kleuters. Iedere week met de zwemspullen op pad, soms met nog een schoolrugzak erbij. Kortom, een rugzak voor kleuters heb je nooit genoeg.

rugzak voor kleuters, rugzak kleuters, rugzak peuters, rugzak met naam, nieuwe rugzak kind, rugzak meisje, rugzak unisex, rugzak zwart wit

Stoere rugzak met naam voor kleuters

Wil je er zeker van zijn dat je kind de enige is met die rugzak, dan is een rugzak met naam wel een uitkomst. Zo herkent je dochter meteen haar eigen tas en ook de andere kinderen weten binnen mum van tijd dat die tas van haar is. Deze tas is van VanPauline. De zwart wit look is helemaal in en op het oor van het konijntje komt de naam van de dochter te staan. Deze rugzak voor kleuters heeft een perfect formaat voor een kleuter of peuter. Zo kunnen ze zelf hun eigen spulletjes dragen en dat is niet alleen handig, maar ook lekker stoer.

rugzak kleuters, tas de gele flamingo, gele flamingo, rugzak meisjes

Een echte boekentas als rugzak voor kleuters

Misschien ken je ze nog wel van je eigen middelbare schooltijd? Ik wel in ieder geval. Alleen zagen ze er in mijn tijd zeker niet zo kleurig en hip uit. Deze rugzak voor kleuters is praktisch en tegenwoordig super hip. Speciaal voor de kinderen is deze boekentas op je rug te dragen. Want ze zijn nog te klein om de tas nonchalant onder de arm mee te nemen.

Deze boekentassen zijn er in verschillende maten, kleuren en prints.

 

Heb je onze winactie al gespot? Wij geven leuke twinning rugzakken weg >>

Tags: , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑