Review Gps horloges van One2Track + WINACTIE

11 februari 2022

De kids worden groter en tegenwoordig is onze veilige tuin niet meer de plek waar ze nog willen spelen. Onze meiden willen in de straten rondom ons huis fietsen en in de speeltuintjes hangen. Iets wat ik op zich prima vind maar ergens ook wel beangstigend omdat ik ze nu niet zo één, twee, drie in mijn vizier heb.

GPS horloges van One2Track

Met dit gps horologe voor kinderen van One2Track is dit verleden tijd! Nu kan ik precies in de gaten houden waar mijn kids uithangen als ze niet in de tuin zijn. Met de handige app die je als ouder installeert op je telefoon en koppelt aan het horloge volg jij je kiddo overal en altijd.

gps horloge, kinder horloge, kinder gps horloge, gps horloge one2track, one2track, one2track review, gps horloge review

Veilige zone

Met de app kun je het horloge helemaal instellen naar eigen belangen. Je kunt een veilige zone aangeven en zodra je kids buiten, de in te stellen, (kilo)meters treden krijg je direct een melding hiervan. Je kind kan ook niet zomaar iedereen bellen vanaf het horloge, jij als ouder voegt zelf enkele telefoonnummers aan het telefoonboek toe waar naar toe gebeld kan worden of een spraakbericht naar toe gestuurd kan worden.

Vanuit je app kun je het horloge helemaal aansturen en zelfs uitschakelen. Ook kun je tijden aanpassen wanneer het toestel in stilte staat, dan is het display van het toestel geblokkeerd en worden inkomende gesprekken geweigerd. De SOS knop blijft wel in werking! Super handig wanneer de kids bijvoorbeeld op school zijn.

gps horloge, kinder horloge, kinder gps horloge, gps horloge one2track, one2track, one2track review, gps horloge review

Alle kids in één app

Ieder toestel heeft een eigen simkaart die opgewaardeerd kan worden via de app én niet geheel onbelangrijk en wat ik zelf dus mega handig vind is dat alle drie de dames op één en dezelfde app aan mij gekoppeld zijn. Dus niet onhandig om schakelen maar alle drie tegelijk in mijn scherm.

gps horloge, kinder horloge, kinder gps horloge, gps horloge one2track, one2track, one2track review, gps horloge review

Ik denk dat het GPS horloge van One2Track ook echt ideaal op vakantie gaat zijn. De meiden lopen zelf rond over de camping en wanneer ik ze nodig heb kan ik ze bellen of een berichtje sturen en hoef ik niet heel de camping over op zoek naar drie dames. De GPS horloges gaan dus zeker mee in de tas.

Winactie en kortingscode

Wil jij ook zo’n handig gps horloge voor je kids, je shopt hem nu tot 25-2-2022 met 10% korting met de code LABEL10 of doe mee met de winactie en maak kans op een gratis gps horloge van One2Track.

Wat moet je doen?

Laat ons weten welke in welke kleur jij dit GPS horloge van One2Track wilt winnen. Vul dat op onderstaand formulier in.  Voor extra winkans kun je ook meedoen met onze winactie op Girlslabel Instagram en Girlslabel Facebook. De naam van de gelukkige winnaar staat binnenkort hier online. Hoe vaker je meedoet, des te meer kans! Good Luck!

Uit de vele deelnemers is de winnaar geworden: @sweetlittlepetit van harte gefeliciteerd. Stuur een mail naar info@girlslabel.com met je adresgegevens en de kleur horloge welke je wilt winnen. Have fun!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

leuke spelletjes voor buiten

Leuke spelletjes voor buiten

De tijd om weer volop buiten te spelen komt er aan. Naast het speelgoed waar altijd veel mee gespeeld word...
dobble spel

Dobble, een razendsnel spel!

Al van vroeger uit zijn wij beide opgegroeid met (bord)spellen. We vinden het nu allebei nog steeds erg gezellig om...
squishy maker doctor squish

Doctor Squish squishy maker – top of flop?

Wij kregen een onwijs tof pakket opgestuurd om te reviewen. Met 3 meiden die dol zijn op alles wat met...