Puppylove by Studiopets

25 februari 2022

You’re so fluffy, i’m gonna die! Ben jij al bekend met deze meest super schattige puppy knuffels ever? Bij Studiopets hebben ze wel heel bijzondere modellen voor hun producten, namelijk de schattigste, zachtste en liefste puppy’s en kittens. Wie wil er nou niet zo’n prachtige knuffel die ook nog eens gepersonaliseerd kan worden met een gravure op de halsband.

studio pets, puppy knuffels, puppy speelgoed, puppylove, knuffeldieren, knuffel speelgoed, puppy speelgoed poes, puppy knuffel hond

Gepersonaliseerde halsbandjes

Nieuw in het assortiment zijn de puppy knuffels met een halsband die gegraveerd kunnen worden met een naam naar keuze. Dat is toch helemaal te leuk! In de webshop kies je zelf welk knuffeltje je wilt, vervolgens kies je bij het bestelproces vervolgens de opties die jij wilt zoals de kleur koffer, de kleur naamtag en natuurlijk kun je dan de naam invullen die jij erop wilt hebben. Heb je al een knuffeltje dan kun je de naamtag ook los bestellen.

studiopets, puppy knuffels, puppy speelgoed, puppylove, knuffeldieren, knuffel speelgoed, puppy speelgoed poes, puppy knuffel hond

Naast een gepersonaliseerde halsband ontvang je ook een mooie bewaarkoffer voor je lievelingsdiertje, deze kun je zelf helemaal pimpen met de bijgeleverde stickers. En vergeet vooral niet om even zijn paspoort aan te maken, ook deze zit in het koffertje erbij.

Love @ first sight

Vie had al zo’n super schattig knuffel puppyhondje ‘Cookie’ en nu koos ze voor het knuffel baby poesje ‘Paige’. Dit was natuurlijk ook meteen weer liefde op het eerste gezicht. De koffertjes worden mooi verpakt en  wat ruiken de knuffeltjes heerlijk zoet als ze uit het koffertje komen. Echt een feestje om zo iets moois te geven of te krijgen.

studiopets, puppy knuffels, puppy speelgoed, puppylove, knuffeldieren, knuffel speelgoed, puppy speelgoed poes, puppy knuffel hond

In de winkels en webshop vind je nog veel meer producten met deze knuffelige diertjes erop. Zeker de moeite om eens even rond te snuffelen tussen al het leuks maar pas op! Er blijft vast iets aan je vingers plakken.

Tip!

Van Studiopets hebben ze een onwijs leuke app! Met deze app kun je je eigen foto’s bewerken, voeg je lievelingsdier toe of een leuk ander plaatje of tekst en pimp zo je leukste foto’s.

Liefs Kim

GERELATEERDE ARTIKELEN:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

pexels-julia-larson-6113586

Verras je vriendin met een origineel cadeau: tips voor het vinden van het perfecte cadeau

Het vinden van het perfecte cadeau voor je vriendin kan een uitdagende taak zijn. Je wilt iets unieks, iets dat...
baby born sister

Review – Baby Born Sister

Een schot in de roos kan ik dit wel noemen, wij mochten deze onwijs toffe pop van Baby Born ontvangen...
20231129_115650

Maak je eigen ‘mini food’ + Miniverse winactie

Ben jij dol op knutselen maar zoek je inmiddels wat meer uitdaging. Met de Miniverse  Make It Mini Food kun...