Ad SquareAd SquareAd SquareAd Square


Mini mama’s

Poppen voor meisjes

Kleine mini mama’s willen het liefst de hele dag hun mooiste pop verzorgen; in bad doen, flesje melk geven, rondje wandelen, kleertjes aan en kleertjes uit en na een lange dag mag poplief heerlijk slapen in haar mooie bedje.

1. Snoezig knuffelpopje Anna Junior is 25cm groot. Ze danst het liefst de hele dag met hulp van kleine handjes die haar overal mee naartoe slepen, en als ze moe is kun je haar instoppen in het zelfgemaakte kartonnen bedje dat gedrukt staat op de achterkant van haar verpakking! Ze is erg zacht en kan in de wasmachine, Anna Junior  € 24,95  2. Geweldige speelkoffer met decor en kast, pop Shona, pofbroek en ballonjurk. Handig om poppenaccessoires in op te bergen en mee te nemen! € 47,50   3. De diadeem en het handtasje maken de look van Chloé fabuleus! Ga jij met dit modieus popje mee op stap? Voor mini-mama’s vanaf 4 jaar € 55,00   4. Verzorg je babypop, zoals een echte mama. Deze geweldige set bevat een tasje, een zalfje, een poederdoosje, een fopspeen en een potje Kleine Zebra €  22,50   5. Lappenpop Roos is een super mooie en grote pop en heeft een schattig jurkje aan en in haar haar draagt ze een prachtige haarbank met een roze bloem. Haar jurk en schoenen kunnen aan en uit! 6. Eerste babypop voor in bad € 49,50  7. Mooie houten poppenstoel, geschilderd in het roze van Speelgoed Kiki € 96.90  en hier hebben ze nog veel meer houten speelgoed. 8. Mooie houten retro poppenwagen, geschilderd in het paars. Lekker grote houten bak met lage wielen, voorzien van een rubberen bandje. De overkappingg is van gebloemd katoen gespot bij Speelgoed Kiki € 189,90   9. Deze prachtige lappenpop heet madame Contance. Dat klinkt chique en dat is ze ook. Ze is dan ook van de familie ‘Les Parisiennes’ van Moulin Roty € 58,50 10. Als je een trendy pop wilt, zijn Cécile, Chloé of Camille echt iets voor jou. Elke pop heeft haar eigen stijlvolle kledingsset bij zich, compleet met hippe schoenen en een trendy handtas Kleine Zebra € 55,00   11. Guitige Mona pop met warrige haardos € 38,25  12. De kleine knuffelpop Rose is klaar voor een gezellige pyjama party! In het witte stapelbed is genoeg plaats voor haar knuffelvriendinnetjes. Kleine Rose slaapt het liefst onderin het stapelbed, zodat ze een oogje in het zeil kan houden, ze is een echt beschermengeltje. Deze set bestaat uit een wit stapelbedje van hout met twee matrassen, katoenen beddengoed Esthex € 69,50

ster

Corolle poppen

Kleine moedertjes willen maar één ding, een echte babypop die lief is en net zo zacht aanvoelt als een echte baby. Waar ze iedere dag voor kunnen zorgen, mee kunnen wandelen, kleertjes aan en uit doen en natuurlijk mee kunnen knuffelen. De poppen van Corolle zijn mooi, lief, zacht en spreken de kind in het gevoel aan. Corolle biedt voor iedere leeftijd en ontwikkelingsfase van het jonge kind een mooie pop.

corolle poppen

Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gevestigd in de Loire vallei. Het Corolle design team streeft ernaar poppen zo echt mogelijk eruit te laten zien en aanvoelen. De gezichtjes worden gebaseerd op die van echte kinderen. De materialen worden zorgvuldig gekozen uit enkel het beste. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle. Corolle heeft poppen in alle maten en gewichten met functies, accessoires en modieuze kleding. Voor de eerste maanden zijn er zachte en knuffelbare poppen. Voor de grotere meiden zijn er de vriendinnenpoppen waarmee ze heerlijk kunnen kletsen over mode en kapsels.De leeftijd opbouw van de Corolle poppenlijn is als volgt: babiCorolle (0+), Mon Premier (18 maanden), Mon Classiques (3+), Maemoiselle (3+) en Les Cheries (4+). Kijk hier voor het volledige assortiment van de mooiste poppen voor meisjes en de bijbehorende accessoires.

———————–corolle babypop

 


One Response to Mini mama’s

  1. Pingback: Beroepskeuze: als ik later groot ben | Blog op Girlslabel

Back to Top ↑