Please can you say that LOUDER!!! + winactie

2 oktober 2023

Oh yes, LOUDER KIDSWEAR komt ook dit seizoen weer met een te gekke en vooral betaalbare wintercollectie. Vrolijk kleuren sieren de kleding en mooie details maken de finishing touch. Kleding waarin je kids heerlijk vrij in kunnen bewegen maar vooral helemaal zichzelf kunnen zijn. Wij showen jullie 3 toffe sets uit deze leuke collectie en we mogen ook nog eens shoptegoed weggeven.. ‘Can you say that LOUDER’? Natuurlijk WIJ MOGEN SHOPTEGOED WEGGEVEN!

Set 1 Flowergirl by LOUDER KIDSWEAR

De eerste set bestaat uit een longsleeve ‘Lina‘ en een rokje ‘Lily‘. Leuk om los van elkaar te dragen maar samen combineert het tot een ‘jurkje’. Een super leuke outfit om de blits te stelen op het schoolplein, ook op een feestje zal deze outfit het goed doen.

Het rokje en jurkje hebben een all-over print van blauwe bloemetjes. Helemaal leuk als je het ons vraagt. Door de glitterstiek in de taille van het rokje krijgt de rok een mooi zwierig effect. Ook zie je leuke ruffeltjes op het shirt en het rokje heeft mooie laagjes.

Set 2 Favoriete outfit van Vie

Dit was toch wel het eerste kledingstuk wat Vie direct opviel tussen al het moois. Het jurkje ‘Lucy‘ met donkere en lichte vlekjes. Het is een all-over print en rond de middel van het jurkje siert een lint om een strikje mee te maken. Precies net de finishing touch die het jurkje nodig had. ‘Less is more’ zeggen ze wel eens ooit.

Set 3 Sporty girl

Ook voor een comfortabele set kun je goed bij LOUDER KIDSWEAR terecht. Deze fleurige longsleeve ‘Lina‘ en broek ‘Ava‘ zijn daar een perfect voorbeeld van. Het shirt heeft leuke streepjes en gezellige ruffeltjes op de schouders. De broek is een flared model van ribstof en heeft over de zijkant een toffe glitterstreep.

Win LOUDER KIDSWEAR shoptegoed!!

Vind jij deze collectie ook helemaal te gek en kan jouw dochter nog wel een nieuwe outfit gebruiken deze herfst? Doe dan mee met deze winactie in samenwerking met Louder Kidswear en maak kans op shoptegoed ter waarde van €50,-. Vul het formulier hieronder in en volg de stappen op instagram..

*** WINACTIE GESLOTEN *** Esther Bekker, jij wint het shoptegoed om bij Louder Kidswear te shoppen. Veel plezier ervan!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Poster_DancingQueen_LR

Toffe films voor kids op Pathe Thuis + winactie!

De druilerige dagen zijn nog niet over, helaas zet het regenachtige weer nog even door. Des te leuker is het...
meisjes-zomerkleding-nono

Pre spring collecties 2024! Are you ready?

Het is nog te koud voor blote benen onder dat te gekke nieuwe voorjaarsrokje, maar er is overal aan gedacht...
meisjeskleding-korting-sale

De laatste winter items shop je in de sale!

De maanden met de R, we zitten alweer halverwege. Niet echt het moment om nog een complete wintergarderobe aan te...