Klaar voor een nieuwe Outfit of the Day meisjes look? Kinderkleding combineren en zorgen dat het een passende look wordt is soms best lastig. Kies wat je leuk vindt. Tegenwoordig is het juist hip om diverse kledingstijlen te combineren tot een eigen look. Met onze meisjeskleding styling tips hopen wij jullie een flinke dosis inspiratie te geven. Leuk als je ons laat weten wat de favoriete Outfit of the Day van je dochter is.

Meer meisjes kleding inspiratie >>

Bekijk ook de OOTD inspiraties voor jongens op Boyslabel >>

Outfit of the day meisjes look

Heb jij ook een mooie foto van je dochter in de nieuwste meisjeskleding voor de herfst/winter 2022 – 2023? Mail deze naar ons (Marketing@label4kids-pr.com) en wie weet staat jouw dochter binnenkort ook in deze categorie meisjeskleding op Girlslabel.

#OOTD AW ’23/’24


Vie in Louder Kidswear


Jez in Like Flo


Jez met de gave veterboots van Braqeez


Vie in Zeeman.. Wat een prachtige winterse kleuren


Jez in Miss-T


Vie in Topitm


Fay in Divign the Diva


Vie in een prachtige outfit van O’Chill @fay_jez_vie_


Jez in een stoere outfit van TYGO & Vito @fay_jez_vie_

Comfy chill pak 


 Met deze Outfit of the Day meisjes kleding inspiratie hopen wij jullie te inspireren om de kleding van je meisje nog net iets sprankelijker te maken. Mix, match en combineer alle meisjeskleding eens samen en kom tot geweldige nieuwe kleding inspiraties die je zelf niet voor mogelijk gehouden had. Het kan allemaal gecombineerd worden, maar draag het met flair!

LEES OOK: