Opening flagship store van Retour Jeans in Eindhoven

4 december 2022

Retour Jeans, wel te noemen als één van de tofste kinderkleding merken in modeland. Wij hebben denk ik wel zo’n 60% aan kleding van Retour Jeans in de kasten van onze meiden liggen. Van girly tot lekker stoer, eigenlijk hebben ze alles wel om jou perfecte look te creëren. Afgelopen weekend was de opening van de flagship store van Retour Jeans in Eindhoven en wij waren daarvoor uitgenodigd.

Outfit inspo van Retour Jeans

Naast meidenkleding hebben ze ook een hele store boys collectie en don’t forget the little ones want ook daar scoor je de mooiste kleding voor. In de winkel kun je dan ook voor al je kids tegelijk terecht, super handig! Wil je een stoere en sportieve look of gewoon een lekker chillpak, neus dan eens rond in de collectie van Touzani die eveneens in de winkel te vinden is.

De grote opening

Zaterdag 3 december 12.00 was het dan zo ver, met veel bekijks van genodigden en andere toeschouwers werd het mooie blauwe lint met een grote schaar doorgeknipt. Dit speciale moment werd uitgevoerd door de jongens van High5 en de modellen Mijntje en Féloïse. Daarna werden we ontvangen met lekkere ‘kinderbubbels’ en een heerlijke cupcake.

We kregen nog een mooie shoppingcheque om meteen wat leuks uit te zoeken voor onze dames. Dat was natuurlijk feest want onze meiden zijn dol op shoppen. We neusden tussen de rekken, gevuld met de mooiste kledingstukken en dat maakte de keuze zeker niet makkelijk. Na een uurtje passen en showen hadden we een keuze gemaakt. Bij de kassa werden de meiden nog verwend met een leuke goodiebag en toen vertrokken we met een flinke tas richting huis.

Shoppen bij de flagship store

Mocht je nu een keer in Eindhoven zijn, wat sowieso een hele leuke stad is om te shoppen, stap dan gezellig eens bij de prachtige winkel van Retour Jeans binnen. Een gezellig en kundig team staat voor je klaar om je te helpen. Is de afstand echt te ver dan shop je natuurlijk deze fantastische kleding gewoon online op RETOURJEANS.COM

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

winactie oçhill winnen win actie

Laat de zon maar komen! Eindelijk onze zomerjas aan..

Wij zijn klaar met de regen en de kou, laat de zon maar komen want we willen eindelijke onze zomerjas...
touzani retour jeans

Een stoer chill-pak voor de meiden van Touzani

Dat een joggingpak tegenwoordig echt niet alleen voor jongens cool is, is wel duidelijk. Ook meiden mogen gezien worden in...
PB203216

Een feestelijke outfit voor de feestdagen

De feestdagen komen er aan en daarbij hoort natuurlijk een feestelijke outfit. Met kerst in een nieuwe jurk aan het...