Ad SquareAd SquareAd SquareAd Square


Kleding noeser zomer 2017

Published on februari 7th, 2017 | by Girlslabel

0

Big fish, little fish

nOeser heeft zich voor het nieuwe zomerseizoen 2017 laten inspireren door de magische onderwaterwereld met het thema “Big fish, little fish”. Met stoere schildpadden, stoere haaientanden en gedetailleerde roggen prints. Prachtige trendkleuren als ocean blue, koraal roze en shark grey maken het een lust voor het oog.

Be nutty, be nice

Natuurlijk blijft nOeser ook dit seizoen weer trouw aan haar motto: “Be nutty, be nice”. Een beetje “nuttiness” vind je bijvoorbeeld in de lieve sushi print. Wederom werken ze met hun signature zacht biologisch GOTS gecertificeerd katoen (nice). Afgewisseld met toffe streepjes, uni’s in french terry en zachte sweats.

nOeser zomer 2017

De collectie nOeser zomer 2017 is uitgebreid met vele nieuwe modelletjes! Van verschillende soorten rokjes en nieuwe stijlen jumps tot geweldige zomerjurkjes. Nieuwe topper is het exclusieve rompertje met schattig kraagje. Ook deze collectie zorgt nOeser voor uitgebreide mix & match mogelijkheden; met cool te combineren prints voor een urban look, maar ook prachtige basics om je outfits compleet te maken.

Bekijk en shop de nOeser zomer 2017 collectie oa bij:

Kixx-online

noeser zomer 2017

noeser zomer 2017

Share Button
Comments are closed.

Back to Top ↑