Wij houden van muurstickers op de kinderkamer. Een babykamer of kinderkamer kun je heel eenvoudig het mooiste kamertje in huis maken door een passende muursticker uit te zoeken. Schattige dieren, mooie takken of bloemen, sprekende spreuken en teksten, alles is mogelijk. Is je dochter toe aan een nieuwe kinderkamer of wil je graag haar babykamer omtoveren tot een echte meisjeskamer? Met een likje verf op de muur, een te gekke muursticker en een leuk bijpassend dekbedovertrek maak je in een handomdraai een prachtige nieuwe kamer voor je dochter. Met leuke muurstickers meisjeskamer kun je heel eenvoudig de kinderkamer omtoveren tot een prachtige slaapkamer voor meisjes!

Bekijk ook dit mooie meisjesbeddengoed >>

Muurstickers meisjeskamer

groovy magnets magneet muurstickers  groovy magnets magneet muurstickers

Gewoon is ook maar zo gewoon. Geef de kinderkamer daarom een unieke en vrolijke touch met de magneetsticker van Groovy Magnets. Deze sticker met print vervangt het iets wat stijve magneetbord en is dus geschikt om kaarten, briefjes en foto’s aan op te hangen. Het resultaat is een persoonlijk en verrassend geheel!

muurstickers, groovy magnets magneetsticker, meidenkamer

ster

Meisjeskamer decoratie

Zo schattig vinden wij deze muursticker van een elfje met een paardenbloem als decoratie voor de meisjeskamer. Je kunt de pluisjes van de paardenbloem naar eigen inzicht rondom de sticker plakken. De achtergrond van de muur kun je in iedere gewenste kleur verven en de muurstickers is verkrijgbaar in 20 verschillende kleuren én in diverse afmetingen!

1359_w-2

ster
paarden muursticker, muurstickers meisjeskamer

Paarden muursticker voor paardenmeisjes

Zo’n lief paardje wil ieder meisje wel in haar kamer! Deze grote muursticker met paard is een geweldig idee voor een paardenkamer. De kleuren roze, grijs en paars zijn makkelijk  combineerbaar en de sloophoutlook maakt het lekker stoer. Kortom deze paarden sticker mag niet ontbreken op de kinderkamer. Gespot bij Kleefenzo.nl

ster

Romantische muurstickers meisjeskamer

Pimp de kinderkamer met interieurstickers! Een superleuke en snelle manier om een extra boost aan je interieur te geven!  Grote stickers voor een WOW-effect en kleinere voor een wat subtielere touch. Onze favoriet zijn de muurstickers van Mimi’Lou. Zij hebben een zeer uitgebreide en supergave collectie met een franse twist.

muurstickers meisjeskamer, muursticker dots

muurstickers meisjeskamer, meisjeskamer inspiratie, meisjeskamer inrichten

Zie meer meisjeskamer voorbeelden >>

Thema kinderkamer natuur >>

Thema meisjeskamer unicorn >>

Leuke kinderkamer webshops >>