hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding moeder dochter kleding, moeder dochter kleding, twinning moeder dochter, mama dochter kleding, mini me kleding

Published on februari 8th, 2019 | by Anne

0

Moeder dochter kleding: Copy paste Feest

Twinning is winning is inmiddels een bekende uitspraak geworden voor de meeste moeders of niet? Of weet jij nog niet wat twinning is? Als je mij 5 jaar geleden had gezegd “Anne jij gaat twinnen met je dochter” had ik je keihard uitgelachen. Maar ja, tijden veranderen en het is echt heel erg leuk! Kijk snel mee naar matchy moeder dochter kleding!

Twinning sokken van Bonnie Doon >>

Moeder dochter kleding inspiratie

moeder dochter kleding, moeder dochter kleding, twinning moeder dochter, mama dochter kleding, mini me kleding

De outfit van de foto, vrolijke moeder dochter kleding, je krijgt direct zin in de zomer toch? De trui is van Scotch & Soda, en er is dus ook een meisjes variant van! De shorts zijn echt het items deze zomer! Een lichtblauwe jeans shorts voor mams, en een denim shorts met borduursel voor je mini me. En de sneakers zijn van Converse. De tassen zijn van Zara, een grote tas voor mama en een kleine tas voor de kleine fashionista.

we fashion mini me, we fashion girls, moeder dochter kleding, moeder dochter kleding, twinning moeder dochter, mama dochter kleding, mini me kledingTwinnen moeder dochter kleding

Twinnen is eigenlijk niets meer dan het zelfde dragen als de ander (van het woord twin dus). Je kan dus twinnen met je bestie, man (denk dezelfde fiets en regenpak haha), dochter of zoon. Vandaag laat ik jullie leuke inspiratie zien voor moeder dochter kleding. Of wij twinnen in huis? Nee, ik heb niet dezelfde outfits hier in huis. Maar misschien herken je het wel dat ineens iedereen een streepje aan heeft of een bepaalde kleur? Dat is dan toeval, maar wel leuke toeval. En ook wel handig als je niet te lang hoeft na te denken over een outfit.

En is dat dus niet ideaal? Een soort copy paste feest? Dat je niet meer hoeft na te denken over wat je aan trekt, maar gewoon hetzelfde aantrekt? Heel leuk is natuurlijk om dezelfde print aan te trekken, zoals deze geweldige leopard print in royal blue heeft. En voor mijn dochter dan een ontzettend hippe maxi jurk!

Stoere kleding voor meisjes en moeders

raine rocking ballerina, raine mini me, moeder dochter kleding, moeder dochter kleding, twinning moeder dochter, mama dochter kleding, mini me kleding

Ken je Raine Rocking Ballerina’s al? Dit is stoere, hippe mode voor dames en ook meisjes. Gelukkig hebben ze ook mini me items en kun je dus ook super stoer gaan twinnen. Moeder en dochter kleding met een speciale look, combineer tule met een ruig jack of ga voor een sweater met stoere tekst.

Terwijl ik dit artikel schrijf komt Emily gezellig bij mij staan en roept verrukt dat zij ook een dezelfde outfit wil, nou dat had ik dus niet verwacht. Ik ga nog even struinen hoor, welke het dan moet worden ben ik namelijk nog niet helemaal uit. Maar genoeg matching kleding om uit te kiezen.

Moeder dochter jurk #matchingmymom

we fashion mini me, we fashion girls, moeder dochter kleding, moeder dochter kleding, twinning moeder dochter, mama dochter kleding, mini me kleding

Deze matching kleding voor moeder en dochter shop je hier

moeder dochter kleding, moeder dochter kleding, twinning moeder dochter, mama dochter kleding, mini me kleding

Kijk voor meer zomerse meisjeskleding hier >>

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑
  • hippe meisjeskleding, get the look, shop the look, kinderkleding

  • Outfit of the day, meisjeskleding, girlslabel, meisjesmama, meisjesjurkjes, meisjes, meisjeskleding inspiratie

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • korting, kortingscodes, kortingscode Girlslabel, kortingscode kleertjes.com. kortingscode ninivi

  • Aanraders!

  • blogsite, mamabloggers, meisjesmama's, meisjesmoeders