hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Blogs model

Published on juli 30th, 2020 | by Kim

0

Het leven van een Model

Een tijdje geleden schreef ik een blog over modellenwerk. Mijn twee oudste dochters mochten allebei model zijn voor ontzettend gave merken. Jez mocht shooten voor de nieuwe zomer collectie van Indian Blue Jeans en voor de nieuwe fietsen collectie van alpina bikes mocht mijn oudste dochter Fay model zijn.

Uitgekozen als model

Na het inzenden van wat foto’s en een kort introductie filmpje werd Fay uitgekozen om model te zijn voor Alpina Bikes. We hadden geluk met de locatie want dat was maar een half uurtje rijden bij ons vandaan. We kregen twee datums door, een officiële en een uitwijk datum bij slecht weer. Gelukkig troffen we bij de officiële dag heel mooi weer.

model, kindmodel, je kind als model, model voor alpina bikes, hoe wordt je dochter model, meisjes model, model meisje 8 jaar, girlslabel model

Op locatie

Om half 4 werden we verwacht op de locatie waar eerst haar haar en make-up gedaan werden, daarna konden de juiste kleren aangetrokken worden en toen………. stond het keihard te regenen! Was dat even een potje balen. Via buienradar zagen we dat het een korte piek was dus we besloten erop te wachten.

Fietsen als model voor Alpina Bikes

Gelukkig was het inderdaad na een flinke bui al snel weer over en alsof het voorbestemd was begon zelfs de zon weer te schijnen. Samen met haar fiets vriendinnetje maakte Fay gave filmpjes en toffe foto’s. Alsof ze elkaar al jaren kende fietsten ze over en onder de bruggetjes door.

Echte filmster

Blijkbaar was Fay goed bevallen als model want afgelopen week kregen we weer een mail met de vraag of ze filmpjes wilde shooten voor YouTube met instructies over de nieuwe collectie fietsen van Alpina Bikes. Zeker weten dat ze dit graag wil doen, ‘Mam kom ik dan echt op YouTube?’ Vroeg ze enthousiast. ‘Ja dan ben je een echte filmster’ en de bigsmile die toen verscheen was goud waard.

Tags: , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑