hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Blogs model voor filmpjes, actrice, kind actrice, kindmodel

Published on september 1st, 2020 | by Kim

0

Als een echte actrice

Fay mocht een tijdje terug model zijn voor de nieuwe fiets collectie van Alpina fietsen. Hiervoor mocht ze een middag gaan shooten in Veghel. Haar haar en make up werd gedaan en een dikke vette fiets stond al te shinen om bereden te worden. Fay was helemaal in haar nopjes en vond het geweldig om model te mogen staan.

Model voor filmpjes

Ze was blijkbaar in de smaak gevallen want een paar weekjes geleden kreeg ik een mailtje met de vraag of Fay het misschien leuk vond om voor Alpina filmpjes op te nemen die voor YouTube gebruikt gaan worden. Hierin mocht ze dan figureren en bepaalde handelingen laten zien tijdens het filmen. Fay vond het te gek dat ze ook hiervoor gevraagd werd en super stoer dat ze dadelijk op YouTube te zien is.

model voor filmpjes, actrice, kind actrice, kindmodel, model voor alpina, alpina kinderfietsen

De video’s werden gemaakt in een speciale opname ruimte. Alles stond vol met camera’s, lampen, een groot doek, een decor, fietsen en natuurlijk een hele lading mannen en vrouwen die de filmpjes gingen opnemen. Als eerste werden de haren en make-up tot in de puntjes verzorgd, daarna nog een coole outfit aan en het filmen kon beginnen.

Tijdens het filmen werden er steeds instructies gegeven en Fay volgde het allemaal op. Zo kun je zien hoe ze een lampje vervangt, een band op pompt maar bijvoorbeeld ook hoe je in de juiste houding op je fiets hoort te zitten. Na een paar uurtjes filmen stond alles erop. Het was best intensief maar ze had enorm genoten van een dagje ster zijn!

We zijn erg benieuwd hoe het resultaat geworden is maar daar moeten we helaas nog heel eventjes op wachten.

Heb je de nieuwe kinderfietsen van Alpina al gezien? >>

model voor filmpjes, actrice, kind actrice, kindmodel

Tags: , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑