Mijn interactief woordenboek + winactie.

16 juni 2022

Is kennismaken met woordjes een saaie bedoeling? Welnee joh! Vtech maakt ook daar een spannende ontdekkingsreis van met ‘Mijn interactief woordenboek’. Maar liefst 200 woorden krijgen betekenis door de speelse uitleg die dit toverboek voor woordenschat biedt. Een prachtig interactief boek voor de kleuters.

vtech toverboek woordenschat taal ontwikkeling

Interactief op ontdekkingsreis

Met ‘Mijn interactief woordenboek’ neemt kinderen van 3 tot en met 6 jaar mee op een taal ontdekkingsreis. Het boek is een kennismaking met woorden en hun betekenis. De pagina’s zijn voorzien van touchzones. Wanneer de vingertjes over de bladzijdes gaan, begint het boek zelf de letters, letterklanken en woorden op te lezen. Het boek is van groot formaat en er wordt Nederlands gesproken en gezongen.

kleuter woordenboek vtech speelgoed

Woordenboek voor kleuters

Gaat jou kleine dametje of heertje binnenkort naar de basisschool? Of krijgen ze al de beginselen van de taalles? Dan is dit boek van VTech perfect voor jouw kleine Muppet. Het boek heeft 14 pagina’s dus ze raken niet snel verveeld en naast het ‘leren’ is er ook ruimte voor spelletjes in het ‘Mijn interactief woordenboek’.

leren lezen spelletjes vtech leesboek toverboek

Samen lezen is altijd leuk maar een momentje voor jezelf kan voor kleuters soms ook fijn zijn. Laat de ontwikkeling een ontdekkingsreis zijn en verbeter de Taalschat van je kleintje met dit toverboek. Een reis met plaatjes, geluid, sprekende tekst, spelletjes en liedjes, helemaal VTech!

vtech interactief woordenboek leren lezen spelletjes

VTech winactie…

Wil jij ook graag zo’n ‘mijn interactief woordenboek’ van VTech voor je meneertje of mevrouwtje? Doe mee met de winactie en maak kans op dit boek.

Liefs Kim

*** DEZE WINACTIE IS GESLOTEN *** de gelukkige winnaar is: Marit de Boer, Van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar Marketing@label4kids-pr.com met je adresgegevens. Dan zorgen wij dat jij zsm dit leuke pakket thuisgestuurd krijgt. Have Fun!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

boekreview ik leer lezen zwijssen

Leren lezen met deze boekjes is te gek!

Op school leren alle kinderen vanaf groep 3 lezen. Lezen leren we omdat we dit iedere dag, waar dan ook...
1

Je kunt het zelf wel…

Toen Nick vorige week aan mij vroeg hoe ik erin stond om de zolder op te ruimen en wat baby...
tijdschrift tina meiden okki bobo linda lifestyle lezen

De leukste tijdschriften voor kleine en grote meiden

De zomer komt eraan en wat is er fijner dan met een leuk tijdschrift in de tuin in een hangmat...