Mini Me mode is eigenlijk niets meer dan samen dezelfde outfit dragen. Jij en je kleine meid samen in een precies dezelfde kledingsetje of matching. Wij laten jullie leuke Mimi Me mode inspiraties zien voor moeder en dochter. Een ander woord is ook wel twinning… en dan zeggen wij twinning is winning.

Lees ook: moeder dochter twinning >>

Ook leuk: twinnen met papa >>

Moeder dochter kleding

Natuurlijk is het ook handig samen in dezelfde jurk of sweater. Je hoeft niet meer na te denken ‘Wat doen we aan vandaag”, want waarschijnlijk zegt je dochter tegen je dat jullie vandaag gaan winnen 🙂 Heel leuk is het natuurlijk om dezelfde print aan te trekken, zoals bijvoorbeeld een geweldige leopard print. En voor mijn dochter dan een ontzettend hippe maxi jurk! Wanneer je ergens loop val je zeker op samen. Er word dan ook geregeld gezegd: Zo moeder, zo dochter….

Mini Me mode Tips

Mini Me mode merk: WE Fashion

Bij WE Fashion shop je de leukste items voor moeder en dochter. Trendy girlsfashion voor kleine en grote meiden. Een perfect merk om in te twinnen!

mini me mode, minime fashion, moeder dochter kleding, twinning, girlslabel

MiniMe mode merk: Sissy Boy

Dit prachtige merk ken je misschien wel van de volwassen mode, maar bij Sissy Boy shop je dus ook voor je mini me de meest leuke kinderkledingmerken. Check vooral ook hun eigen huismerk. Sommige kledingstukken zijn precies matching met de volwassen damescollectie, en anderen komen qua model, kleur en print op een overeen. Echt een aanrader!

twinning

Meer moeder dochter kleding >> 

MiniMe mode merk: 10Days & Little 10Days

10Days en Little 10Days mogen natuurlijk niet ontbreken in een lijstje met mini me merkjes. (check ons bezoek aan 10Days).

10days, little10days, twinning moeder dochter

Mini Me mode merk: Bonnie Doon

Wij spotten steeds vaker hippe fashionista’s met een paar prachtige schoenen. En daarin… sokken! En wat ons betreft is dat ook dé trend voor komend zomer seizoen! Maar het is wel heel belangrijk dat je girl de trend sokken op de juiste manier draagt, want anders sla je de bal mis. Sportsokken, gekleurde sokken, sokken met motiefjes: alles mag deze zomer. Do not hide them, flaunt them! Het hippe sokken merk Bonnie Doon is perfect voor twinning met je dochter!

mini me mode, twinning moeder dochter, bonnie doon, sokken

Mini Me mode merk: Ruby Tuesday

Ruby Tuesday is een favoriet kledingmerk voor onszelf en ook voor onze meiden. Superleuk om een samen een matching outfit te dragen in dezelfde kledingstijl.

Miss Ruby Tuesday, meisjeskleding, girlslabel, minime, mini me mode, twinning moeder dochter, twinning winning

Miss Ruby Tuesday fashion voor kleine fashionista’s

Mini Me mode merk: By Bar

De kledingstijl van By Bar Amsterdam is dé perfecte twinning mode voor moeder en dochter. Hier shop je stoere wannahaves met een girly twist. Samen in een schattig rokje met een stoere sweater. Of liever een denim jurkje wat jij op jouw manier draagt en je dochter op haar manier. Té leuk, wij zijn fan!

mini me mode, twinning moeder dochter, mama dochter kleding, bybar, girlslabel

Twin jij ook wel een samen met je dochter? En wat is jullie favoriete ”mini me” merk?