hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Boeken kinderboeken-dagboek-van-een-muts-meidenboeken-meiden-boeken-kinderboek

Published on januari 23rd, 2021 | by Kim

0

4 TIPS – meiden boeken die populair zijn

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Zo ook in kinderboeken land, want tjonge jonge wat is er toch veel te vinden. Ik was vroeger een echte boeken worm en ergens hoop ik dat mijn kinderen dat ook worden. Er is niets zo fijn dan je hoofd leeg maken met een fijn verhaal. Om mijn oudste dochter te stimuleren ging ik opzoek naar de leukste meiden boeken.

Dagboek van een Muts

De boekenreeks Dagboek van een Muts is echt een aanrader voor de meiden. De hoofdrolspeelster Nikki Maxwell neemt je mee in haar dagboek geheimen. Ze schrijft over de dingen die ze mee maakt, over haar blunders, over haar aarstvijand MacKenzie en nog veel meer. In deze reeks zijn 15 boeken verschenen.

Heksje Lilly

De boeken van Heksje Lilly worden hier ook heel graag gelezen. Er zijn 18 boeken verschenen in deze reeks en ze gaan allemaal over Het kleine heksje Lilly. Lilly is uitgekozen door de geheime heks Surulunda om haar opvolgster te worden en daardoor heeft ze een toverboek met allemaal toverspreuken. Lilly neemt je mee in haar heksen avonturen. ( Er zijn ook enkele films van Heksje lilly verschenen)

De gorgels

Deze leuke boeken van Jochem Myjer nemen je mee op avontuur met de Gorgels. Gorgels, kleine wezentjes die alleen met superogen te zien zijn. Ze slapen overdag en waken snachts over hun mensenkinderen. Lees mee over Melle en zijn Gorgel Bobba.

De regels van Floor

Deze boekenreeks gaat over Floor. Floor vind dat kinderen zelf regels mogen maken en doet dat dan ook volop. De regels die ze bedenkt zijn vaak erg handig, dat is ook maar goed want het leven is al ingewikkeld genoeg!

Nou dit waren onze meiden boeken tips die wij ontzettend leuk vinden. Wij zijn benieuwd naar jullie tips.

Liefs Kim

LEES OOK:

Tags: , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑