Nieuwe rage; Rainbow Loom armbandjes en figuren

13 juni 2014

Een echte speelgoed rage is het en je ziet de kids er overal mee lopen, op school, bij de sport, in de stad … de Rainbow Loom armbandjes. Niet alleen meisjes doen het, maar ook jongens lopen ermee. Stoer als armband, maar ook als riem, ring, sleutelhanger of wat je maar wilt. De Loom techniek lijkt een beetje op het punniken van vroeger en de Scoubidoo touwtjes, de rage van een paar jaar geleden.

Rainbow-Loom-armband, loom armbandjes en figuren, rainbow-loom.nl, rainbow loom

Creatief speelgoed

Rainbow-Loom heeft alle producten en benodigdheden om de leukste armbanden, kettingen, sleutelhangers en te gekke figuren en voorwerpen te maken, met Nederlandse verpakking én Nederlandse handleiding. Wel zo handig, want let op; er zijn flink wat nepproducten in omloop die niet voldoen aan de strenge eisen van Rainbow Loom. En ook vervelend wanneer je een niet Nederlandse handleiding bij je producten hebt en dat je niet direct aan de slag kunt. Dus koop enkel bij een officiële Rainbow Loom dealer zoals Rainbow-loom.nl!

Bekijk meer leuk meisjesspeelgoed >>

Met de orginele Rainbow-Loom ® Kit maak je geweldige en unieke armbandjes, ringen, sleutelhangers, tasjes en meer. In de startset zit een weefbord, 24 sluitingen, een stevige haak en een gemixt zakje met 600 elastiekjes. Met deze set kan je ongeveer 24 Rainbow Loom armbanden maken waarbij je zelf het ontwerp kunt bepalen. Hiermee heb je alles in huis om een heleboel armbandjes en eigen creaties te maken. Mocht je tekort komen, je kunt ook losse zakjes met Rainbow Loom elastiekjes bestellen in alle kleuren van de regenboog.

Hoe maak je Rainbow Loom armbandjes?

Leg de rubber bandjes één voor één op het weefraam, kies je favoriete kleur en maak de mooiste armbanden! Het lijkt zo eenvoudig, maar om bepaalde knopen te maken is het best lastig. Hieronder een YouTube filmpje met uitleg hoe je de  Rainbow Loom armbandjes maakt.

 

Nieuw is de Monster Tail van Rainbow-Loom, hiermee maak je nieuwe patronen en ontwerpen om te gekke armbanden en decoraties te maken. De Monster Tail is ideaal voor onderweg, op vakantie en voor nog meer Loom plezier!

Shop hier alle Rainbow-Loom benodigdheden!

monster-tail rainbow loom

Rainbow loom figuren maken

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

badkleding protest

Summertime at the beach

De toverwoorden vandaag zijn; zon, zee en strand! Heerlijk spetteren en spatteren in het water in een badje in de...
buitenspeelgoed voor meisjes

Het leukste buitenspeelgoed voor meisjes

Buitenspelen is zo ontzettend belangrijk voor kinderen. Niet alleen voor de gezondheid en de beweging maar ook voor de ontwikkeling....
totum knutselpakket knutselen kids diy

De vrolijke Rainbow Pets van Totum

Kennen jullie de vrolijke Rainbow pets al? Toen deze huisdieren klein waren en in de achtertuin speelden, zagen ze voor...