hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Blogs loeder moeder, slechte moeder, boze moeder

Published on maart 30th, 2020 | by Kim

0

OPGEBIECHT: Bekroond tot dubbele loeder moeder van het jaar…

We hebben allemaal wel eens zo’n moment waarop je jezelf voor je kop kunt slaan! Zo’n moment dat je jezelf zo’n enorme loeder moeder voelt! Deze keer, want ja de naam loeder moeder verdien je niet na één akkefietje, is van twee jaar geleden.

Hoe overleef je de peuterpuberteit >>

Loeder moeder

Het was de laatste dag van onze vakantie, niet dat dat er wat toe doet maar over het algemeen gingen we ruim drie weken lang wat later naar bed dan normaliter. Niettemin stonden de kids ‘s ochtends meestal tussen half 7 en 7 uur wél weer paraat aan ons bed! Uitslapen ho maar! Fay (toen 5) vond het leuk om Vie (toen 10 maanden) uit haar bedje te halen dus ook deze ochtend gebeurde dat. Ze werd netjes bij ons op bed afgeleverd en ook Fay kroop in bed erbij. Jez lag nog prinsheerlijk te ronken in haar eigen nestje.

Op zondagochtend gaat Sander altijd mountainbiken zo ook die dag en hij was op de badkamer zijn tanden poetsen. Fay en Vie lagen op ons bed voor de tv. Fay moesten we altijd 100x waarschuwen dat ze Vie niet continue moet vasthouden maar haar zelf wat heen moet laten doen. Ook vandaag was dat weer het geval. Toen ze Vie weer even met rust liet en ik weg gedut was gebeurde het. BOEM! gevolgd door flink gehuil. Daar lag ze dan, op haar ruggetje langs ons bed te krijsen.

Wat een kreng ben ik

Verdomme Fay waarom let je dan ook niet op, je weet toch dat Vie niet alleen aan de zijkant kan liggen! Fay kijkt me geschrokken aan. Op dat moment komt Sander binnen gerend, hij kijkt me aan en zegt; hoe kun je nou van Fay verwachten dat zij moet opletten! En hij heeft gelijk, hoe kan ik een kind van 5 de verantwoording in schoenen schuiven? Wat een kreng ben ik om zo te reageren terwijl Fay ook zo enorm schrok.

Bekroond tot dubbele loeder moeder van het jaar…

Ik zeg haar dat ze er niks aan kan doen en dat het mama’s eigen domme schuld was door weer in slaap te vallen. Fay kijkt me met verschoten ogen aan, waar de tranen nader staan dan het lachen. Ik voel me zo’n ongelofelijke trut! Welke moeder reageert nu zo! Ondertussen komt er een flinke blauwe plek op het voorhoofd van Vie tevoorschijn. Die dag ben ik bekroond tot dubbele loedermoeder van het jaar…

Zijn jullie wel eens een loeder moeder geweest? Laat het ons in de reacties weten.

Liefs Kim

Ben jij al lid van de loedermoeder club >>
Comments are closed.

Back to Top ↑