hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Blogs lockdown 2.0. lockdown, weer thuisblijven, gevolgen corona

Published on december 18th, 2020 | by Kim

0

Lockdown 2.0

Jawel hoor daar zitten we dan weer, lockdown 2.0 is een feit. De maatregelen zijn flink aangesterkt en veel dingen (nog meer dan de eerste lockdown) hebben gedwongen de deuren moeten sluiten. Ook de scholen zijn weer de dupe en de kids zitten nu dus al vervroegd in de (extra lange) kerstvakantie!

LEES OOK: DE LEUKSTE KERSTFILMS

Lockdown 2.0

Ook ik heb de deuren van mijn zaak weer moeten sluiten wat betekend dat ik de komende vijf weken volledig thuis ben. In zekere zin heel erg fijn want nu de kids thuis zijn is het natuurlijk prettig dat we geen geklungel hebben met het regelen van oppas maar anderzijds is mijn werk ook een soort van uitlaatklep.

Volledig thuis

Begrijp me niet verkeerd hoor ik vind het heel leuk met mijn kids maar juist de afwisseling met werken maakt mij zoveel leuker als moeder. Gelukkig komen we onze dagen wel door en na de kerstvakantie ben ik juist heel blij dat ik mijn meiden die andere twee weken goed met het huiswerk kan begeleiden, doordat ik dus fulltime thuis ben.

Andere dingen die we (en ik) gaan doen zijn knutselen, wandelen en de bossen in met de hond spelletjes spelen en lekkere dingetjes bakken zoals koekjes en cake. Iets wat ook al op de planning stond was de kapsalon een make-over geven. Daar gaan we deze weken dus ook goed aan besteden zodat, wanneer ik open mag, mijn klanten in een frisse salon kan ontvangen.

Kerstdagen thuis

En dan de kerstdagen, tja ook dat is een hele andere invulling dan andere jaren. Het ziet er naar uit dat we een rustige kerst gaan beleven, misschien dat we de kids wel extra verwennen met een kadootje onder de boom. Ach we moeten iets om het leuk te maken 😉

Hoe gaan jullie deze tweede lockdown invullen? Moet je wel gewoon werken of heb je ook ‘vakantie’?

Stay safe, stay strong!

Liefs Kim

LEES OOK: 

Tags: , , , ,
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑