Zoocchini oefenbroekjes

9 juli 2020

Zindelijkheidstraining, elke ouder heeft er vast wel eens van gehoord of mee te maken gehad. Met drie kinderen zijn de luiers de afgelopen 8 jaar niet aan te slepen geweest. Onze jongste van 2½ is nu sinds kort van mening dat ze geen luier meer nodig heeft. Best vroeg als je het mij vraagt maar ik kan niet wachten tot de dag dat ik geen luiers meer hoef te kopen. Maar laten we beginnen met deze leuke oefenbroekjes van Zoocchini. Lees mee!

Leuke oefenbroekjes

Dus na de oudste twee kids besloot ook onze derde er klaar voor te zijn om zonder luier door het leven te kunnen gaan. Toch is dat niet altijd even handig en makkelijk in het begin. Na tig keer vragen of ze even op het potje moet besluit ze om tijdens het spelen haar plasje gewoon langs haar beentjes naar beneden te laten lopen. Niet expres maar puur omdat ze dan zo geconcentreerd bezig is dat ze het even ‘vergeten’ geen luier aan te hebben.

zoocchini, oefenbroekjes, oefenbroekjes zindelijkheidstraining, hoe wordt je kind zindelijk, leuke oefenbroekjes

Of wanneer je in het begin van huis moet is het ook niet altijd handig als ze net zindelijk proberen te worden. Goed plassen van te voren in de hoop dat ze niet onderweg in eens nodig moeten en is er eventueel ergens een wc beschikbaar? Voor de zekerheid neem ik nu weer overal schone kleertjes mee naar toe, een ongelukje zit ook hierbij in een klein hoekje.

Een paar mini ongelukjes

Nu een paar weekjes verder gaat het eigenlijk heel goed op puur een paar mini ongelukjes na, hiervoor hebben we nu de super toffe oefenbroekjes van Zoocchini. Deze broekjes zijn speciaal ontwikkeld voor kindjes die bezig zijn met zindelijk worden maar af en toe nog een klein ongelukje hebben. Het broekje is voorzien van een laag dubbelzijdig badstof tussen de lagen van katoen. Deze zorgen ervoor dat juist die kleine ongelukjes opgenomen worden. Ze zijn gemaakt van 100% organic katoen en dragen hierdoor super comfortabel. De broekjes zijn verkrijgbaar in de maten 2-3 jaar en 3-4 jaar, uit ervaring kan ik vertellen dat ze iets groter uitvallen.

Deze set leuke oefenbroekjes (3stuks) van Zoocchini zijn te koop bij www.dekleinegiraf.nl en ze hebben nog veel meer leuke varianten hiervan. Ook voor leuk badspeelgoed, toffe rugzakjes, nachtlampjes en nog veel meer kun je hier terecht. Dus neem gerust eens een kijkje op de website van de kleine giraf.

LEES OOK:

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

bedplassen, plaswekker, plaswekkermethode, wat te doen bij bedplassen

De plaswekkermethode tegen bedplassen? Helpt dat? Lees onze ervaring!

De meeste kinderen beginnen ergens tussen de 2 en 3 jaar met zindelijkheidstraining overdag maar in veel gevallen zijn ze...