Let’s get LOUDER! + Winactie

23 oktober 2022

Zeg je vrolijk, zeg je Louder! Zeg je kleur, ook dan zeg je Louder! Bij Louder Kidswear onderscheiden ze zich door zich voornamelijk te richten op vrolijke en kleurrijke kleding. Kleding die heerlijk comfortabel zit zodat er lekker in gespeeld kan worden. En weet je wat nou zo fijn voor de papa’s en mama’s is?……….. De prijs! Maar nog leuker, wij geven €50 shoptegoed weg! Say that LOUDER!

Lees ook deze review van Louder Kidswear.

Kinderen moeten zichzelf durven zijn. Hoe klein ze ook zijn, ze krijgen een eigen mening en deze mag gehoord worden. Voor de kids die zich durven laten zien én horen is er Louder Kidswear. Louder! valt op door zijn scherpe prijs- kwaliteitverhouding, dit merk is exclusief verkrijgbaar via Mini & More kinderkleding outlet.

I got the dress that makes me a princess, i guess….

Mijn jurkenmeisje laat jullie twee fantastische jurkjes zien in deze blog. De eerste is een jurkje met een all-over flower print. De basiskleur is burgundi (rood) met bloemetjes in de kleuren geel en roze… Hey zei daar iemand roze, yes that’s right… Meisjes houden van roze! In de taille zit een geel koordje om te strikken. We stylen hem af met de bubblegum kleurige legging. Deze outfit is echt super girly!

Bij het andere jurkje wat we laten zien draagt ze dezelfde legging als hierboven. Dit jurkje heeft ook een all-over print maar dan met gekleurde stippeltjes. De taille heeft een licht roze koordje en het jurkje draagt super comfortabel. Helemaal vrolijk worden wij hiervan! Oh en die prijsjes…. €16.95 per stuk voor deze jurkjes. Uhuh moeders… Shop shop shop

Win LOUDER! shoptegoed…

Wil jij ook zo’n te gek jurkje of heb je iets anders gezien in de vrolijke collectie van Louder Kidswear. Doe dan mee met de winactie en maak kans op shoptegoed ter waarde van €50! Vul hieronder het formulier in.

*** WINACTIE GESLOTEN *** Het shoptegoed van €50 is gewonnen door Willemien van wijck. Jij ontvangt een unieke code om dit tegoed te activeren via de mail. Veel plezier ervan.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

20230829_160402-1

Budgetproof – Een coole outfit voor groep 3!

Afgelopen maandag zijn hier in het zuiden de scholen weer begonnen. Voor mijn jongste dochter een bijzondere dag want ze...
meisjes winterkleding

Toffe herfst en winter collecties 2023-2024

We zijn er dit jaar al vroeg aan toe! Je kunt de herfstcollectie niet snel genoeg gaan shoppen want deze...
meisjeskleding

Klaar voor je eerste schooldag in een nieuwe outfit

De zomervakantie is op zijn zachtst gezegd behoorlijk in het water gevallen. Één voordeel heeft het wel en dat is...