Last minute mom

18 mei 2022

Je hebt moeders die overal aan denken en alles onthouden en je hebt de chaotische last minute mom die alles vergeet en op het laatst nog van alles moet regelen. Ik ben zo’n moeder die meestal nijgt naar de laatste variant en dat betekent dat ik regelmatig nog last minute dingen moet regelen of halen.

loedermoeder mama momlife last minute

Een van die dingen zijn bijvoorbeeld de dagen dat ze op school een lekker ontbijtje of een lunch mee mogen nemen. Ik ben dan zo’n moeder die de dag van te voren bedenkt, oh ja nog snel even naar de winkel om daar wat voor te halen en dat is dan meestal 5 minuten voor sluitingstijd. En in de ergste gevallen scheurt deze last minute mom ’s ochtends voor de school begint nog even snel op en neer naar de supermarkt.

Last minute loedermoeder

Verjaardagen is ook zo iets. Beloof ik dat ze een mooi versierde taart krijgen, bedenk ik natuurlijk weer last minute, shit! ik zou die taart bestellen en dan is er meestal geen plek meer vrij. Dan improviseren we maar met een taart van de bakker en een leuke foto erop en roep ik veel te enthousiast naar mijn meisje ‘deze taart is toch veel leuker’! Om me vervolgens zo’n mega loedermoeder te voelen.

Carnaval, nog zo’n voorbeeld. We weten al een heel jaar precies welke datum carnaval valt en toch moet ik ieder jaar nog in de laatste week even een outfit voor alle drie de meiden fixen. Snel wat bestellen bij Bol.com wat dan vervolgens toch weer net te laat binnen komt en ik dan alsnog drie carnavals winkels af moet om de outfit compleet te maken.

Een snel rondje supermarkt

Schoolreis en de meiden mogen wat lekkers meenemen in de tas, natuurlijk niks in huis en de broodjes was ik ook vergeten met de boodschappen. Wederom weer een extra last minute rondje naar de supermarkt voor deze moeder.

Soms word ik gewoon moedeloos van mezelf. Iedere keer zeg ik tegen me eigen, ‘schrijf het op de kalender’ om het dan toch weer te vergeten te noteren en daardoor de activiteit of herinnering ook weer vergeet. Zo blijf ik dus altijd last minute overal achteraan gaan.

Ben jij ook een last minute mom of heb jij als moeder alles keurig in de hand?

Liefs Kim

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

supplementen-collageen

Vier supplementen voor drukke moeders

Als moeder ben je vaak op dertig plekken tegelijkertijd. Hoewel de gezondheid van je kinderen ontzettend belangrijk is, is je...
moeder-en-dochter44452

Magnesium is belangrijk voor elke moeder

Als moeder ben je altijd druk bezig. Of het nu gaat om het verzorgen van je dochters en zonen, het...
Afbeelding1

Cadeaus voor de echt fitgirl!

De term fitgirl hebben we de afgelopen jaren steeds meer en vaker voorbij horen komen. Vaak wordt de term direct...