Koflo kinderkledingwinkel – Like Flo Experience

12 april 2022

Koflo is één van de grootste kinderkledingwinkels in Nederland met maar liefst een shop oppervlakte van 350 m2 en heeft ruim 50 merken onder hun dak. Dit jaar bestaat de winkel al 25 jaar en met de nodige ups en downs hebben ze deze mijlpaal fantastisch voor elkaar gebokst.

koflo kinderkleding kledingwinkel

De collectie van Koflo is ruim en divers, voor zowel meisjes, jongens en baby’s kun je er terecht. Het grootste gedeelte van de kinderkledingwinkel word opgevuld door de (tiener)meiden collectie. Voor de jongens hebben ze ook een mooi aanbod en voor de baby’s is er een klein hoekje ingericht.

Koflo kinderkledingwinkel

De winkel heeft een moderne en stoere uitstraling en nodigt uit om naar binnen te stappen. Mooie volle rekken met de nieuwste collecties, een speelhoek voor de kids en voldoende pashokjes om je uitgekozen items te passen. Mocht Oosterhout iets te ver buiten je bereik liggen dan kun je ook heel fijn rond snuffelen in de webshop.

zomer collectie kids tienerkleding tienermeiden

Het personeel is heel klantvriendelijk en denkt in alle opzichten met je mee. In de corona tijd werd door middel van foto’s de nieuwe collectie getoond en vervolgens opgestuurd, zo kon je toch ‘shoppen’. Bij Koflo denken ze niet in hokjes maar komen ze altijd met een oplossing. Dat is nou precies wat we in een kinderkledingwinkel zoeken.

kinderkledingstylist kidsstylist kinderstyling fashionstylist

Like Flo Experience

Een paar keer per jaar worden er speciale dagen georganiseerd in de winkel. Zo was er afgelopen weekend de Like Flo Experience met een ballenbak en selfiecamera. Dit was een mini nabootsing van Wondr Experience Amsterdam. Op zo’n dag word er van alles leuks in de winkel gedaan en staat er lekkers voor de kids. De papa’s en mama’s kunnen rustig rond neuzen tussen de gave collecties onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Met de 50+ merken in deze kinderkledingwinkel is er voor ieder wel wat wils, van het duurdere segment tot de merken met een zachte prijsje. Ook vind je er coole accessoires zoals rugzakken, riemen, sieraden, slippertjes en nog heel veel meer. Alles om je totale look te creëren en daar helpt het vriendelijke team van Koflo maar al te graag bij.

Dagje uit

Mocht je nu in de buurt zijn, bezoek dan echt eens de Koflo kinderkledingwinkel. Er is in de nabije omgeving genoeg te doen om een compleet dagje weg te plannen. Een grote binnenspeeltuin ‘Kabonk’ en voor iets lekkers is er A Cup Of Cake. Zeker de moeite waard!

Liefs Kim

like flo kidscollectie zomer kleding
koflo jongens rugzak
kids only kidsoutfit kindermode kidsfashion
Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

pinc sale kidsfashion kindermode kidsoutfit girlslabel pinc sale

PINC Sale, lekker low budget shoppen

Merkkleding met minimaal 50% korting, wie wil dat nu niet? Bij PINC Sale verkopen ze online de aller leukste kinderkledingmerken...
zomer collectie indian blue jeans

3x een toffe outfit by Indian Blue Jeans

Creamy pastels, kleurrijke prints, kant, ruffels en gescheurde jeans. Dit is de toffe zomer collectie van Indian Blue Jeans, een...
20220121_150117

Pastels, prints en metallics in de early spring collectie van Like Flo

Hartje Winter en Like Flo komt nu al met deze te gekke early spring limited edition collectie. Door de geweldige...