10 kleine cadeautjes voor meisjes onder de 10 euro

25 november 2020

Met nog ongeveer een week op de planning komt die 5 december toch al weer aardig vlot in het zicht. Het was weer een hele klus om voor alle drie mijn meiden de kadootjes bij elkaar te sprokkelen. Wij hebben een vast budget voor de dames en het liefst wil ik dan ook nog dat ze (ongeveer) hetzelfde aantal kadootjes krijgen. Kijk je mee naar mijn leukste tips met kleine cadeautjes voor meisjes tot 10 euro.

Kleine cadeautjes voor meisjes

Kleine cadeautjes voor meisjes, meisjes cadeau, verjaardagscadeau meisje, kleine cadeautje tot 10 euro
Kleine cadeautjes voor meisjes, meisjes cadeau, verjaardagscadeau meisje, kleine cadeautje tot 10 euro
Kleine cadeautjes voor meisjes, meisjes cadeau, verjaardagscadeau meisje, kleine cadeautje tot 10 euro

TIP 1: cadeautje meisje

Hoog in glitter gehalte en op en top voor meiden is de collectie van Topmodel. Onze meiden zijn er helemaal wild op en kunnen hier niet genoeg van verzamelen. Vooral fan zijn ze van de fantastische glitter pennen en stiften die er in heel veel varianten te koop zijn. (Topmodel fineliners

TIP 2: knutsel cadeautjes

2) Knutsel spullen zijn hier altijd welkom. De meiden kunnen hier uren mee zoet zijn. Vooral de Glitter Dots van Crayola zijn hier een grote hit. Voor mama ook, gezien er niet zoveel rotzooi van afkomt 😉 

TIP 3: beauty cadeautje

Wat onze meiden ook heel erg fijn vinden is een beauty middag en daar horen natuurlijk heerlijke badspullen bij. Denk aan een fijne bruisbal voor in bad of een heerlijk gezichtsmaskertje maar ook niet te vergeten een lekker bodylotion. Deze van Rituals knettert en komt uit de speciale collectie voor meiden The Rituals of Holi, hierin zitten nog veel meer bijzondere verzorgings spullen. (Body lotion €7.90) 

TIP 4: nuttig cadeautje

Wat hier eigenlijk nooit ontbreekt op de stapel is een pyjama of onesie. Gewoon omdat ze dat toch nodig hebben. Leuke pyjamas voor fijne prijzen scoor je bijvoorbeeld bij Hema, Zeeman of Wibra. Bij de Hema hebben ze vaak ook eentje waar een extra pyjamaatje voor de pop bij zit. Twinning is winning! ( pyjama jurk met poppen jurkje €9,00)

TIP 5: kleine cadeautjes

Meiden en Make-up want elk meisje wil toch een prinses zijn en net zo mooi als mama. Een make up doos is dan ook een echt musthave. ( make-up doos €7.99) 

TIP 6: meisjes musthave

Houd je geheimen verborgen in een dagboek. Schrijf je mooiste dromen of over je geheime liefde in een mooi dagboek. 

TIP 7: een fijn boek

Niks zo fijn als een verhaaltje voor het slapen gaan. Een mooi (voor)leesboek is natuurlijk nooit weg. (Boek ‘Het voorleesboek voor het aller leukste meisjee’ €9,99) 

TIP 8: altijd leuk dit cadeau

Gezellig op een druilerige zondag middag met z’n alle een spelletje spelen aan de grote tafel. Bij ons vinden ze het geweldig wanneer papa en mama mee doen. Wat ben ik is voor iedereen leuk! (spel ‘wat ben ik’ €7.99) 

TIP 9: bling bling

Bling Bling. Geef je meisje eens iets van een mooi sieraadje. Onze meiden vinden het leuk om armbandjes en kettingen te dragen. Ook wisselen ze graag eens van oorbellen, prima kleine kadootjes voor op de hoop. ( Panda oorbellen € 8.95)   

Tip 10: slimme cadeautjes

Een aanrader zijn ook de spellen van Smartgames. Kleine behendigheid spelletjes die ook nog eens makkelijk mee te nemen zijn. Houden je kids uren zoet! 

Hopelijk kunnen jullie wat met deze leuke tips kleine cadeautjes voor meisjes tot 10 euro!

Liefs Kim

kleine cadeautjes, kleine cadeautjes voor meisjes tot 10 euro, cadeau meisje, klein cadeau kind, cadeautjes kind onder 10 euro, meisjesfeest, verjaardag meisje, verjaardagscadeau meisje tot 10 euro, cadeau inspiratie meisje

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

nanana surprise

De Na! Na! Na! Surprise mini dolls zijn te koop!

Op 22 maart heeft MGA Entertainment de Na! Na! Na! Surprise Mini Dolls uitgebracht: twaalf schattige poppetjes om te verzamelen...
Winactie lol omg surprise dolls

De nieuwste L.O.L Surprise Sunshine Make-over dolls + winactie

Oh My God!!! De nieuwste poppen van L.O.L zijn echt zo fantastisch mooi!!! Na al veel prachtige L.O.L Dolls zijn...
image

Let’s be creative and cute – Studio Pets

Kennen jullie Studio Pets al? Voor wie het nog niet kent, foei 😉 Want Studio Pets heeft toch de schattigste...