Kledingstrijd en een eigen stijl ontwikkelen

28 september 2018

Momenteel zijn een groot deel van de nieuwe collecties alweer in de winkel te verkrijgen. Ook ik heb het een en ander alweer aangeschaft voor de wintergarderobe voor mijn 3 meiden. Ik kies vooralsnog hetgeen uit wat ik zelf mooi vind. Vie de jongste van bijna 1 heeft sowieso nog geen invloed op haar kleding keus en meestal vind ik het leuk om haar een beetje in de stijl van de grote meiden te kleden mits dat het merk toelaat. Niet elk merk heeft namelijk een babylijn die mooi combineert met de kledingstukken voor grote meiden. Dus met Vie heb ik nog geen kledingstrijd, gelukkig.

Tips voor de herfst: Nieuwe collectie voor de lieve baby’s >>

Samen aan een eigen stijl ‘werken’

Fay onze oudste vind negen van de tien keer nog alles leuk wat mama koopt. Heel af en toe vind ze het echt niks en dan stuur ik het terug naar de winkel en kiezen we samen iets anders uit. Soms kies ik bepaalde kledingstukken uit en laat ik haarzelf hier wat uit zoeken. Zo heb ik nog deels invloed op wat er in haar kast komt en kan ze toch een beetje aan haar eigen stijl ‘werken’.

Creëer je eigen stijl met deze leuke meisjesschoenen >>

Kledingstrijd met Jez

Jez daarentegen is de grootste doerak wat kleding betreft en met haar is het dan ook dagelijks een strijd om in de ochtend een setje uit te zoeken. Deze dame met pit heeft een geheel eigen stijl en smaak. Het liefst draagt ze iedere dag haar ‘chicky broek’, hiermee bedoelt ze een ‘leren’ broek die ik een paar maandjes geleden voor haar kocht. Ikzelf draag ook geregeld van dat soort wax broeken en nu wil ze dus iedere keer wanneer ik zo’n broek aantrek, haar broekje ook aan. Ik hoef dan ook echt niets anders uit de kast te trekken want dan is het drama inclusief dikke krokodillen tranen!

kledingstrijd, eigen wil, jez, vie, fay, kledingkeuze, gele korte broek

De laatste tijd pak ik steeds twee setjes uit de kast en dan mag ze er hieruit één kiezen. Vaak nog zwaar discussiërend neemt ze uiteindelijk haar verlies. Liever draagt ze geen jurkjes en rokjes, daar houd ik dan wel weer rekening mee voor haar. Ze hoeft echt niet iets aan wat ze niet fijn vind, maar iedere dag hetzelfde setje dat gaat ook niet gebeuren.

Hebben jullie kindjes ook zo’n sterke eigen wil? En hoe gaan jullie hiermee om?

Leuke haartips en -accessoires voor meisjes >>

Samen nieuwe outfits bekijken, get the look >>

 

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

loedermoeder mama momlife last minute

Last minute mom

Je hebt moeders die overal aan denken en alles onthouden en je hebt de chaotische last minute mom die alles...
kind kwijt, mamablog, mamablogger. girlslabel, meisjesmoeder

Eén ogenblik van niet opletten …

Soms heb ik een beetje het gevoel dat ik de schijn hoog aan het houden ben door steeds opnieuw maar...
loedermoeder, loedermoeder in opleiding, loedermoeder club. mamablogger, loedermoeder blogger

Ik ben een loedermoeder in opleiding

Ik ben een loedermoeder in opleiding en niet meer dan dat. Er hangt nog steeds een wat negatieve klank op...