Kinder make-up by Toot! Cosmetics

15 maart 2022

Mama je make-up, geef mij je make-up, nou wil ik ook eens zien, hoe ik er later uit zal zien! Dit zongen ze ooit eens bij Kinderen Voor Kinderen. Nou hier thuis hebben we ook zo’n drietal die iedere ochtend naast me staan te springen om een sprankeltje make-up te vangen. Gelukkig is er tegenwoordig speciale kinder make-up, speciaal gemaakt voor de gevoelige kinderhuid.

GA DIRECT NAAR DE SHOP

kinder make-up, make-up voor kinderen, kinder makeup TOOT, TOOT make-up, kind opmaken, mascara meisje, make-up meisje

Het liefst zouden ze hier dagelijks in mijn make-up mandje duiken om zichzelf te voorzien van een lipglossje of een veegje oogschaduw. Heerlijk vinden ze het hier om lekker te tutten en er word dan ook geregeld na school gevraagd of ze even met de make-up mogen spelen.

Tere kinderhuidjes

Inmiddels hebben ze hier allemaal een eigen make-up koffer en raakt deze langzaam goed gevuld. Helaas is niet alle make-up geschikt voor die tere kinderhuidjes en wil er nog wel eens een rood of schraal plekje tevoorschijn komen na het aanbrengen van de make-up.

kinder make-up, make-up voor kinderen, kinder makeup TOOT, TOOT make-up, kind opmaken, mascara meisje, make-up meisje

Kinder make-up by TOOT! Cosmetics

Gelukkig ontdekten we TOOT! Cosmetics. Kinder make-up speciaal gericht op kinderhuidjes. Gemaakt met milde formules en zonder schadelijke ingrediënten. Nu kunnen mijn meiden zich helemaal uitleven, zonder dat de huid beschadigd, met de fijne producten van TOOT!. Dat wordt weer uren speel plezier…

TOOT! Cosmetics heeft in de kinder make-up collectie momenteel een oogschaduw, blush en lipgloss. Alles om de perfecte look mee te maken. Daarnaast verkopen ze ook kwastjes, make-up tasjes en zelfs complete cadeau setjes. Leuk om te krijgen en om te geven…. De make-up is er in diverse uitvoeringen verkrijgbaar, wij hebben de Flamingo.

TOOT! Winactie

Is jouw dochter ook zo dol op tutten? Doe dan mee met de winactie. Vul onderstaand formulier in en maak kans op een geweldige set twv €54.95 van TOOT! Cosmetics.

De gelukkige winnaar van dit complete pakket is geworden: @maay0286 Van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@girlslabel.com met je adresgegevens. Dan zorgen wij dat jij zsm dit leuke pakket thuisgestuurd krijgt. Veel plezier!

kinder make-up, make-up voor kinderen, kinder makeup TOOT, TOOT make-up, kind opmaken, mascara meisje, make-up meisje

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

20240221_152006

Catrice Limited Edition – My Jewels. My Rules.

Tienermeiden opgelet! Catrice komt met een supergave limited edition… My Jewels. My Rules. Deze collectie zal tussen februari en maart...
20231129_143925

Review – Sister styling Head Princess van Baby born

Baby born, het eerste waar je dan aan denkt zijn babypoppen en accessoires die daarbij horen. Maar Baby born heeft...
dobble spel

Dobble, een razendsnel spel!

Al van vroeger uit zijn wij beide opgegroeid met (bord)spellen. We vinden het nu allebei nog steeds erg gezellig om...