Kids er op uit! – Mattel Play

7 augustus 2022

Kids er op uit, wie vind dat nou niet leuk? In Sevenum bevind zich het Fun & Entertainment center. Dit is de plek voor jong en oud! Het center bestaat uit vier verrassende concepten; Mattel Play, The Portal Action House & Lasergame, FEC Bar en Balls en het ABC Restaurant. De perfecte plek om een dagje uit te plannen, een familie uitje te organiseren of om met een kinderfeest naar toe te gaan. Vandaag nemen we je mee naar Mattel Play…

FEC sevenum

Mattel Play

In deze unieke binnenspeeltuin kunnen kinderen zich urenlang vermaken in de werelden van hun favoriete TV-helden! Zet een helm op en bouw als Bob de Bouwer of dans in een schitterende tutu als Angelina Ballerina. Ben een held als Brandweerman Sam of bezoek Thomas de Stoomlocomotief op het eiland Sodor.

mattel play sevenum

Op de eerste verdieping is er nog heel veel meer te vinden. Ben jij bijvoorbeeld altijd bezig met de mooiste lego bouwwerken dan kun je je helemaal uitleven tussen de duizenden bouwsteentjes. Trek de rolschaatsen uit de kast voor een paar leuke rondjes op de rollerbaan of klim en klauter bij het soft-play gedeelte.

Meet en greet met de Mattel Play tv-helden

Op vaste tijden heb je ook nog kans op een ontmoeting met je favoriete tv-helden. Knuffel met Angelina Ballerina, geef een boks aan Bob de Bouwer of een highfive aan Brandweerman Sam.

Een lekker lunch of snack

Van al dat spelen krijg je natuurlijk honger als een bouwvakker, gelukkig kun je in het restaurant op de binnenplaats van Mattel Play (waar je overzicht hebt op elke uitgang!) genieten van een heerlijke lunch of snack.

Kids er op uit met een kinderfeest

Heb je binnenkort nog iets te vieren dan kun je hier terecht voor een kinderfeest arrangement. Onbeperkt spelen en tussendoor genieten van wat lekkers. Kids blij…… Ouders blij!

Wat vonden wij er van?

Wij waren blij verrast met de prachtige ingerichte ruimtes op thema. De aankleding is tiptop verzorgt en bovendien is alles netjes en schoon. Als ouders konden we op een prettige plek plaatsnemen waar we vanuit alle hoeken de uitgangen in de gaten konden houden en waardoor de kids dus niet zomaar naar buiten kunnen. En zeker niet onbelangrijk, wij konden ondertussen genieten van een heerlijke kop koffie met een stukje gebak.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

bonte wever kinderhotel

Kids er op uit! – Bonte Wever in Assen

Een nachtje of een paar nachtjes lekker weg, wie houdt er niet van? Met kerst kozen wij er afgelopen jaar...
hyperbowlen bowlen sevenum

Hyperbowlen bij het FEC sevenum

In het weekend van 6 maart hadden wij een compleet verzorgde dag bij het FEC Sevenum. We begonnen onze dag...
Avonturenboerderij fien en teun molenwaard

Kids er op uit! Avonturenboerderij Molenwaard

Avonturenboerderij Molenwaard (Groot-Ammers) Met de kids er op uit, wie vind dat nou niet leuk? Het blijft natuurlijk ook bijzonder...