Kids er op uit! – Hullie speelboerderij

10 juni 2021

Yes, de speeltuinen, zwembaden, musea’s etc weer geopend. Nu kunnen we eindelijk weer gebruik maken van ons abonnement bij Hullie speelboerderij. Deze speel locatie is een kleine 20 minuten rijden voor ons en echt super leuk voor de kids van 1 tot een jaar of 12. Wij gaan hier al heen vanaf dat onze Fay dus een peuter was. De entree bedraagt €9.50 voor kinderen van 1 t/m 18 (volwassenen hebben gratis toegang). Een 10 – rittenkaart bedraagt €80 en er is ook mogelijkheid tot het afsluiten van een abonnement.

Hullie speelboerderij, dagje uit met kinderen, speeltuin , speeltuin brabant, overdekt speelparadijs, speelboerderij

Hullie speelboerderij

Bij Hullie speelboerderij heb je verschillende speel hallen en hoeken voor de kinderen. Zo is er het ‘Hullie Hufke’ voor de allerkleinste, een reuze legoblokken kamer, een knutselhoek, klim en klauter toestellen, een monorail waar je jezelf over de speelhal heen trapt. Dan is er nog een ‘masjienekamer’ waar de kinderen een voetbalspel en airhockey kunnen spelen en een actief vloer spel middels een beamer. Tussen alle ruimtes in is er een buitenplaats gehaal ingericht als voetbalveld ( bal tegen borg te huur) en tot slot kun je ook nog terecht op de avonturen golf baan. En dit alles is alleen nog maar de binnen locatie!

Hullie speelboerderij, dagje uit met kinderen, speeltuin , speeltuin brabant, overdekt speelparadijs, speelboerderij

Binnen en buiten spelen

Ook buiten is aan alles gedacht. Een mega luchtkussen, kabelbaal, skelterbaan mét stoplichten, dans regenboog een grote zandspeeltuin en her en der staan nog andere speel toestellen. Dan is er ook nog een waterspeeltuin waar de kids heerlijk kunnen afkoelen. Het water komt niet hoger dan de knietjes van een peuter (maar opletten blijft natuurlijk altijd je eigen verantwoording). Voor de stoere kids kun je een outdoor lasergame afhuren.

Deze locatie is geheel ingericht om je kinderfeestje te vieren, deze kun je hier dan ook met een speciale arrangementen reserveren. Al vanaf €13,50 heb je een geheel verzorgd kinderfeest met eten, drinken en lekkers.

De moeite waard om een hele dag onder de pannen te zijn.

KIJK HIER

Veel speelplezier,

Liefs Kim

Hullie speelboerderij, dagje uit met kinderen, speeltuin , speeltuin brabant, overdekt speelparadijs, speelboerderij

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Cocu-Kunstgras

Een speelse en kleurrijke tuin voor je dochter

Welke ouder wil nu niet een geweldige tuin creëren waar hun dochter zich kan vermaken en haar verbeelding de vrije...
kidsstock festival

Kidsstock, een echt festival voor de kids!

11 juni de tweede editie van Kidsstock plaatsvindt, hét kinder festival van Nederland. De Kralingse Plas in Rotterdam is het decor...
uitjes met kinderen

Leuke uitjes met kinderen in Brabant:

Wij gaan graag met de kindjes op pad en bezoeken vaak nieuwe plaatsen! Als de kindjes het naar hun zin...