Hooray it’s Kingsday

22 april 2022

Het is bijna zover, KONINGSDAG 2022! Kinderen voor kinderen schalt al weken uit de luidsprekers want de kids oefenen dagelijks het dansje voor de koningsspelen. De zolders, kelders etc worden uitgemest om vervolgens alles op een matje in de straat te verkopen en de oranje kleding word uit de kast geplukt voor een coole koningsdag outfit. Hooray it’s Kingsday, ben jij er klaar voor?

Koningsdag 2022

Last minute worden er nog vlug de laatste aankopen gedaan voor deze feestdag. De oranje tompoezen zijn besteld voor bij de koffie, de ballonnen en slingers liggen klaar om opgehangen te worden en de vlag gaat uit. Iedereen maakt zich klaar om koningsdag 2022 te gaan vieren, de één lekker thuis, de ander op de markt of een feestje.

koningsdag outfit, koningsdag outfit kind, koningsdag kleding meisje, koningsdag 2022, oranje kleding kind

Dit shirtje past overal bij!

Koningsdag outfit

Natuurlijk trek je wel je mooiste oranje koningsdag outfit aan, dus vlug nog even wat items shoppen voor het te laat is. Bij Retour Jeans slaag je nog snel even voor dat coole truitje of die gave skort en ook voor een mooie jurk ben je hier op het juiste adres. Geen zorgen dus dat je geen oranje outfit meer kunt vinden.

koningsdag outfit, koningsdag outfit kind, koningsdag kleding meisje, koningsdag 2022, oranje kleding kind
oranje kleding kind

In the mix

Je kleding hoeft natuurlijk niet alleen oranje te zijn want de kleuren van de Nederlandse vlag kun je ook heel goed dragen. Rood, wit en blauw zijn veel kleuren die je terug ziet in de collectie van Retour Jeans en dit zou je ook heel goed kunnen mixen met iets oranjes. Dus die koningsdag outfit gaat helemaal goed komen en daarna draag je de koningsdag kleding natuurlijk gewoon door in een andere combinatie.

oranje meisjeskleding, oranje kleding

Shirt Cannes

Shirt Elsa & rokje Lola

Blouse Mila

Jeans Anouk

Hoodie Vicky & short Rochelle

Sweater Rosette

Jurk Havanna

Hip Hip Hooray it’s kingsday, heb jij al een oranjeoutfit klaar liggen voor koningsdag? Wij zijn benieuwd naar jou oranje look, deel jij hem met ons?

koningsdag outfit, koningsdag outfit kind, koningsdag kleding meisje, koningsdag 2022, oranje kleding kind

Liefs kim

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

koningsdag inspo

Koningsdag feest inspo… Oranje it is!

Ben jij al helemaal klaar om Koningsdag te vieren. Heb je je outfit al compleet en ook je accessoires erbij...
koningsdag knutsels

De leukste knutsels voor Koningsdag

Koningsdag komt eraan… Dat betekent dat er weer flink gefeest gaat worden in de dorpen en steden van Nederland. Knutselen,...
winactie oçhill winnen win actie

Laat de zon maar komen! Eindelijk onze zomerjas aan..

Wij zijn klaar met de regen en de kou, laat de zon maar komen want we willen eindelijke onze zomerjas...