hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding

Published on april 17th, 2017 | by Colinda

0

Hollandse jurken

Met Koningsdag wil je natuurlijk als een prinses in je mooiste jurk lopen. Op deze feestelijke dag draag jij natuurlijk graag een feestelijk jurk, zo’n eentje waarin je gezien wilt worden. Het liefst een met veel franjes, roesels en de kleuren van de Nederlandse vlag, zodat je kunt laten zien dat jij een echt Hollandse meisje bent. Laat het feest maar beginnen!

Nog meer leuke meisjesjurken >>

         verkleedjurk oranje, hollandse jurk, koningsdag jurk, koningsdag jurk kind, koningsdag meisje, fun en feest jurk

Als een echte royalty Koningsdag vieren

Hollandse jurken voor Hollandse Meisjes

Deze Hollandse jurken worden ontworpen door het label Kleine Mundo en zij zijn gespecialiseerd in Spaanse kleding. De Hollandse jurken zijn gebaseerd op de bekende Spaanse flamenco jurk en speciaal gemaakt om in te dansen en te feesten. Iedere jurk ziet er anders uit en heeft een eigen variant op de Hollandse vlag en hebben de toepasselijke naam “Het Hollandse Meisje” gekregen.

Koningsdag

Het wordt een groot feest op Koningsdag en deze dag kan niet meer stuk in zo’n mooie feestelijke jurk met Hollandse kleuren, maar ook na Koningsdag is het leuk om deze jurk te dragen! Benieuwd naar alle modellen?

Bekijk meer meisjeskleding op Girlslabel >>

Hollands Meisje, koninginnedag, verkleedkleding, spaanse jurk, flamencojurk

Tags: , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑