Hoe kom ik de vakantie door met kids

22 juli 2018

Yihaa, het is weer vakantie en dat betekent 3 weken quality time met mijn gezinnetje. Hartstikke veel zin in maar om die 3 weken alleen maar thuis te gaan zitten kijken gaat er bij niet in. Normaal gaan we eigenlijk altijd wel een week of twee weg en dan minstens ergens naar toe waar het zeker mooier weer is dan hier. Dit jaar hebben we ervoor gekozen om niet weg te gaan onder andere omdat onze jongste dame net 9 maanden is en we het gewoon eens een keer wilden aan kijken hoe het is om niet weg te gaan, maar hoe kom ik de vakantie door met kids?

Lees ook: gratis dagjes uit >>

Hoe kom ik de vakantie door met kids

Zoals ik al zei gaan we echt niet alleen maar rond huis hangen want dat zijn de kids snel beu, wat overigens niet wil zeggen dat we iedere dag honderden euro’s uitgeven om de grootste pretparken te bezoeken. Er zijn tal van leuke mogelijk heden die niet duur zijn en waar de kinderen super blij van worden. Een dagje naar het strand bijvoorbeeld, zelf eten en drinken mee, emmertje en een schepje en de kids vermaken zich uren. Voor hier echt een super tripje omdat de meiden heel graag met zand en water kliederen en wij hier dus geen zandbak hebben. Helaas wonen wij zelf niet dicht bij het strand maar een dorp verder ligt een groot meer met stukje zand(strand) en dat is al perfect en helemaal voor noppes.

Kids blij

Waar de kids ook helemaal blij van worden is een speeltuin en deze hoeft niet eens groot te zijn. Laatst zijn we een keer naar een speelbos geweest. Super leuke klimtoestellen, water, zand en ook weer helemaal gratis. De dames hebben zich uren vermaakt.

Wat ook een aanrader is, is om via vakantieveilingen proberen om goedkoop tickets te scoren. Ik had laatst 4 kaartjes voor minder dan de helft voor ‘Het land van Jan Klaassen’. Een leuk uitje waar we deze vakantie gezellig met de meiden naar toe gaan. Irrland vlak over de grens in Duitsland is zeker de moeite waard en ook daar sta je voor in habbekrats binnen, het leuke daar is dat je alles zelf mee kunt/mag meenemen zelfs voor op de barbecue die je gratis kunt gebruiken.

Zoals je ziet hebben wij nog tal van dingen te ondernemen dus de kids hoeven zich geen moment te vervelen, hopelijk blijft het weer zonnig dat maakt het net wat leuker om een dagje weg te gaan.

Zijn jullie van de dagtripjes of trek je er ieder jaar voor een vakantie op uit?

Kim

Bekijk ook onze TOP 10 buitenzwembaden >>

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

4president kinderkleding kidsfashion

Een stoere en trendy collectie van 4PRESIDENT

Of je nu voor een gave print gaat of een uni item, jij kiest je eigen uitstaling volledig in de...
loedermoeder mama momlife last minute

Last minute mom

Je hebt moeders die overal aan denken en alles onthouden en je hebt de chaotische last minute mom die alles...
kasteel duinrell pretpark uitje vakantie

Kids er op uit! Duinrell, daar kikker je van op.

Met de kids er op uit, wie vind dat nou niet leuk? Het blijft natuurlijk ook bijzonder om steeds weer...