Summertime at the beach

15 juli 2021

De toverwoorden vandaag zijn; zon, zee en strand! Heerlijk spetteren en spatteren in het water in een badje in de tuin, maar ook langs de kant en op het strand is een groot feest!  Natuurlijk willen de meisjes hun mooiste badpak of bikini aan wanneer ze gaan zwemmen met hun vriendjes en vriendinnetjes. De bikini en badhanddoek gaan mee in een leuke zwemtas naar het strand. Gelukkig hebben wij hippe badkleding voor meisjes gespot!

Meer vakantie musthaves voor kinderen >>

Leuke meisjes badpakken en meisjes bikini’s

Het aanbod van zwemkleding voor meisjes is weer super leuk aankomende zomer! Lees de blog zwemkleding trends voor meisjes op Girlslabel. Zwemkleding in vrolijke kleurtjes in pasteltinten tot neonkleuren. All over bloemen- en dierenprints,  ijsjesprints, dotten, stippen en strepen, het kan niet bont genoeg! Kiest je dochter deze zomer voor een badpak en een leuke bikini. Wij hebben de leukste badkleding voor meisjes geselecteerd uit de leukste shops online. Maak je keuze en have fun, het waterseizoen is geopend!

Doe mee met onze bikini winactie >>

Hippe badkleding voor meisjes zomer


Vrolijke badkleding voor zomerse dagen

Zodra het ook maar even mooi weer is ga ik op zoek naar hippe badkleding voor meisjes. Want wanneer je deze echt nodig hebt, zijn alle leuke badpakken en bikini’s uitverkocht. Kies je deze zomer voor een badpak of bikini?

badkleding voor meisjes, bikini voor meisjes, zwemkleding voor meisjes, zomer meisjeskleding, meisjes bikini, badpak meisje, bnosy bikini, meisjes bikini met roedel, badpak met roedel, off shoulder badpak, off shoulder bikini

Zwarte bikini met lipjes en matching short

Groene bikini (meerdere kleuren verkrijgbaar

Roze slippers & gele waterschoenen

Bnosy bikini gestreept &Bnosy bikini roze

Off shoulder badpak & gestreept badpak multicolor

Off shoulder bikini & bikini animalprint

Gestreept badpak met roesel

Welke soorten meisjes bikini’s zijn er allemaal?

Er zijn zoveel soorten bikini’s verkrijgbaar, ze zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Weet jij meteen wat je dochter bedoelt wanneer ze vertelt dat ze graag een bandeaubikini wil deze zomer?  Al die verschillende soorten bikinitops zijn moeilijk uit elkaar te houden. Bekijk hier op Girlslabel de badkleding trends voor 2021


badkleding voor meisjes, badpakken en bikini's, hippe badkleding voor meisjes

Hippe zwemkleding voor meisjes by Retour

Welke soorten meisjes bikini’s zijn er allemaal?

Er zijn zoveel soorten bikini’s verkrijgbaar, ze zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Weet jij meteen wat je dochter bedoelt wanneer ze vertelt dat ze graag een bandeaubikini wil deze zomer?  Al die verschillende soorten bikinitops zijn moeilijk uit elkaar te houden. Tijd voor een lesje!

Little Miss Juliette bikini

# Triangel bikini meisjes

Een bikinitop in de vorm van een driehoek noemen ze een triangelbikini. Vaak moet je deze bikini op de rug en in de nek knopen. De bevestiging bij deze bikini zit niet achter op de rug plaatsvind, maar in de nek. Hierdoor loopt de bikini in de vorm van een triangel, vandaar de naam triangelbikini. Er zijn triangelbikini’s met dunne veters en triangel bikini’s met smalle of brede band te koop. De trend is om een triangel bikini top met een korte short te dragen voor een stoere meisjeslook.

# Bandeau bikini meisje

Een bandeaubikini kun je vergelijken met een bandeautop. Beide hebben een aaneengesloten bustier en zijn strapless, maar er zijn ook bandeaubikini’s met een neksluiting.

meisjes badmode, zwemkleding voor meisjes, snapperrock zwemkleding online kopen, badkleding, badpak

Snapper Rock badkleding

# Halter bikini meisje

De halterbikini moet je sluiten in je nek en is eigenlijk een mix en match van alle bikini’s samen. Want je hebt ook andere soorten bikini’s die je in de nek moet sluiten als een bandeaubikini, een triangelbikini of een tankini. Wat is jouw favoriete badkleding voor meisjes?

# Tankini voor meisjes

Een tankini lijkt in eerste oogopslag op een badpak wanneer je hem draagt. Maar er is zeker verschil; de tankini bestaat uit een lang bovenstukje, dat een beetje te vergelijken is met een tanktop. Ideaal,  je loopt er gekleed bij en wanneer je toch bruin wilt worden doe je het topje iets omhoog en verschijnt je blote buik in de zon.

Natuurlijk loop je in de zomer het liefst alleen in deze leuke badkleding voor meisjes. Maar ook een leuke strandjurk en slippers en sandalen horen bij een zomerse outfit. We love the Summer!

Voor welke meisjes bikini hebben jij en je dochter de voorkeur? Of kies je toch liever een meisjes badpak?

Meer leuke meisjes bikini’s gespot >>

Bekijk ook: Get the Look shopping inspiraties >>

Vrolijke bikini’s #hippe badkleding voor meisjes

Lees meer kindermodeblogs >>

Ga naar de Girlslabel Shop >>

Leuke meisjes zomerjassen >>

Hippe meiden schoenen >>

Meer meisjeskleding >>

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2022, jubel kinderkleding

De zomer in je bol #Summervibes + korting

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2021, kindermode zomer 2021, strandkleding meisje, zomerjurkjes, meisjeskleding zomer, kinderkleding zomer
buitenspeelgoed voor meisjes

Het leukste buitenspeelgoed voor meisjes

Buitenspelen is zo ontzettend belangrijk voor kinderen. Niet alleen voor de gezondheid en de beweging maar ook voor de ontwikkeling....
totum knutselpakket knutselen kids diy

De vrolijke Rainbow Pets van Totum

Kennen jullie de vrolijke Rainbow pets al? Toen deze huisdieren klein waren en in de achtertuin speelden, zagen ze voor...